Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

Tuva sámán a Parlamentben: országotok erősödjék a Szent Korona által (videó)

2012. március 22. /http://szentkoronaradio.com/TibetPress

Egy tuva sámán tisztító, tiszteletadó szertartást végzett a Szent Korona előtt, a nemzetünk gyarapodásáért, országunk erősödéséért. Ojun Adigzsi See-Oglu összes felmenője sámán volt, és ő először járt külföldön - elbeszélgettünk vele.

Mint minden értelmes, nemzeti oldali ember fenntartásokkal kezeli az egész "sámán-, és táltoskérdést"- mi is kénytelenek voltunk már elhatárolódni az ilyenektől. Azonban utánajárva a témának, érdeklődve a tuvai vendég sámán iránt, könnyű volt belátni, hogy egy autentikus, nem biznisz, nem őrült, nem önjelölt kuruzslóval lesz dolgunk, így természetesen mi is vele tartottunk a Parlamentbe.

Ojun Adigzsi See-Oglu hallott már Tuvában a Szent Koronáról, képeket is látott róla, és most, hogy Magyarországon járt, élőben is megtekintette. Mint állítja, új emberként távozott akkor a Parlamentből. Pár nap múlva visszatért - akkor készültek a felvételeink-, és szertartást is mutatott be.

Hogy mi a sámánizmus, mit keresett ő Magyarországon, hogyan lett sámán, és milyen ünnepeik vannak, hogyan kapcsolódik ez az ősi magyar valláshoz, az kiderül az alábbi összeállításunkból:

Március 25-én, 17 órakor Magyarok Házában (Budapest, Semmelweis utca 1-3. Csontváry-terem) fog Ojun Adigzsi See-Oglu tuva sámán tisztító szertartást bemutatni. A sámán Tuva Köztársaságából, a Dél-Szibériában található Turáni Fennsíkról, Kanalas Éva énekesnő vendégeként érkezik Magyarországra, a Kárpát-medencébe. Az est alkalmával Kanalas Éva énekel, majd Ojun Adigzsi See-Oglu tuva sámánt tisztító szertartás elvégzésére fogja felkérni. Így élőben látunk egy olyan szertartást, melyben fölsejlenek a párhuzamok az ősi magyar hitvilággal, a táltos tevékenységével. Az énekesnő rendszeresen kutat a dél szibériai Tuva Köztársaságban. A magyarországi meghívás 2011 őszén, az Orosz Föderáció Tuva Köztársaságában végzett filmbemutató és kutatómunka folytatása. Arzsan falu határában szkíta temetkezőhelyeket tártak fel, ahol a már világhírű szkíta király páratlanul gazdag sírját is megtalálták. A szent hely mellett áldozatot mutatott be a most hozzánk látogatott gyógyító sámán, akinek mindennapjait Kanalas Éva dokumentálta. A belépődíj 2.900 Ft, amely hozzájárulás a vendég utazási költségeihez.

Hozzászólások

Új hozzászólás

Név:

Hozzászólás:
Webgalamb