Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

székhely / telephely H-Budapest I. Attila út 123..
(00-36) 70 431 9343   (00-36)70 944 0260   (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAN/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-41
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

Támogatjuk a Fálun Gong követőit

2017. november 29./Modern Magyarország/TibetPress

eredeti cikk

A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elítéli és tiltakozik a Fálun Gong követői elleni népirtással szemben.

A diktatúrák sajátja, hogy nem tűrik meg azokat, akiknek más véleményük van a világról. Minden egyént és közösséget üldöznek, ellehetetlenítenek, akik nem osztják nézeteiket, nem hajlandóak beállni a sorba.

 

A Fálun Gong követői békés meditációs gyakorlatot végeznek, melynek alapelvei az őszinteség, a jószívűség és a tolerancia. Támogatja az erényt és az erkölcsöt, segít a stressz kezelésében. A csoport tagjai semmilyen politikai tevékenységet nem végeznek, szándékuk békés. Semmi oka nincs rá a kommunista diktatúrának, hogy üldözze őket. Kínában azonban politikai alapon ártatlan embereket zárnak munkatáborokba, kínoznak meg.

Abban a Kínában, amelynek vezetésétől Orbán Viktor és kormánya pénzt vár. Méghozzá sok pénzt. Hisz az Unió pénze már nem elég. Cserébe szemet huny a kínai rezseim bűnei felett, sőt, lassan eljutunk odáig, hogy követendőnek tartja azt. Mennyivel egyszerűbb Orbán Viktornak egy olyan partnerral tárgyalnia, aki nem kérdez rá a sajtószabadság helyzetére, a mindent elöntő korrupcióra, a civilek zaklatásaira, a CEU helyzetére és a sort hosszan lehet folytatni. A cél szentesíti az eszközt, semmi nem számít már, csak a pénz.

Ahhoz, hogy Magyarország visszatérjen az európai fejlődés vonalába, vissza kell állítani az alkotmányos jogállamot, és a demokráciát. Erős intézményrendszert kell kiépíteni, hogy a jövőben esélye se legyen a mindenkori kormánynak felszámolni a fékek és ellensúlyok rendszerét, és átírni a törvényeket kényük, kedvük szerint.

Az Európai Parlament 2013-ban felszólította tagállamait, hogy nyilvánosan ítéljék el a szervátültetésekhez kapcsolódó visszaéléseket Kínában. A lelkiismereti alapon fogvatartottak szerveit ugyanis erőszakkal eltávolítják és értékesítik. Ez a Fálun Gong elleni népírtás legszörnyűbb formája.

A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) politikai közössége az Európai Unió ajánlásának eleget téve kiáll a Fálun Gong követői mellett, és követeli a Kínában hitük, világnézetük, meggyőződésük miatt fogvatartottak szabadon bocsátását.

Hozzászólások

Új hozzászólás

Név:

Hozzászólás:
Webgalamb