Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

székhely / telephely H-Budapest I. Attila út 123..
(00-36) 70 431 9343   (00-36)70 944 0260   (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAN/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-41
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

Egy kínai katona megemlékezése a nagykövetség előtt/A TST elnökének beszéde a Kínai Nagykövettség előtt

2008. március 20./18.20/TibetPress

Hendrey Tibor, a Kínai Nagykövetség elötti beszédének teljes szövege.

Emberek, tibetiek, évszázadok óta kerülgettük Tibetet, mert nagyon fájt rá a fogunk.
1940-től kezdve lassan beszivárogtunk, kihasználva a nemzetközi helyzet zavarosságát.
1959-ben már végleg bejutottunk az országotokba és azóta természetesen úgy viselkedünk, mintha mindig is a mienk lett volna.
1959 március 10-én  Lhászában békésen tiltakozatatok, de mi ezt véresen levertük és brutálisan megtoroltuk rajtatok.
Még ugyanezen a napon elüldöztük a Dalai Lámát Tibetből.
Nagyon jól tette hogy eltávozott, mert úgyis megöltük volna, úgy ahogy azt, később a Pancsen Lámával meg is tettük, ő is túl sokat akart tibetnek.
A történelmet nagy nehezen sikerült maghamisítanunk, hogy zavarodjon meg a világ, kié is Tibet.
Tibetiek, autonómiát kaptatok a hatvanas években. Mit akartok még? Hogy, nem tudjátok gyakorolni jogaitokat? Milyen jogokat? Nincsenek is emberi jogok!! Nektek meg aztán végkép nincsenek!!
A rákövetkező években elpusztítottunk közel egy millió tibeti embert, hogy ne legyetek ilyen sokan.
Ledöntöttünk több ezer kolostort és a vallásotokat megaláztuk.
Buddháitokat és isteneiteket megszentségtelenítettük, mert a vallás, a hagyomány, fejlődés ellenes, méreg és a babonás embereket el kell pusztítani.
A mi istenünk a hatalom a birtoklás a pénz és az erőszak
A kínai nép régen, ugyan nem ezt az utat követte, de ez minket most nem érdekel.
A saját anyanyelveteket nem használhatjátok.
A kulrurális forradalomnak nevezett rémuralom alatt tönkretettük kulturátokat, igaz a sajátunkat is meggyaláztuk!
Több millió kínai honfitársunkat és párttársunkat betelepítettük hozzátok, hogy a nyakatokon élősködjenek!
Minden jelentős üzleti politikai stratégiai helyre kínai pártfunkcionárisokat tettük. Így milyenk a hatalom Tibetben.
Szerencsére sok tibetit, köztük lámákat is besúgóvá degradáltunk, kihasználva szorult helyzetüket, jelentem jól működik a besúgó rendszer.
Természeti kincseiteket  kiaknáztuk a saját javunkra, vagyis elraboltuk azokat és eladtuk a világpiacon jó áron. Magyarországgal is nagyon jók a kereskedelmi kapcsolataink és senki nem mondja komolyan, hogy valamit nem jól csinálunk.
Atom támaszpontokat építettünk Tibetben. Micsoda nevetséges dolog a Dalai Láma ötlete, hogy fegyver nélküli övezet legyen Tibet. Dehogy is, akkor hogy fenyegetjük a világot. De atomtemetőnek is nagyon jó Tibet. Alkalmassak rá a természeti adottságai.
De most már nem csak kiaknázzuk a kincseiteket, hanem mindent el is veszünk tőletek.
A többi, rabolt külső tartományokkal is minden rendben van. Nagy a nyugalom és szerencsére sokkal több kínai lakos él ott, mint bennszülött. Tibetben csak hét millió kínai él, és ti meg már megint öt millióan vagytok.
Asszonyaitokon kényszer abortuszokat hajtottunk és hajtunk végre ma is,  hogy népességetek ne nőjön olyan nagy mértékben ami a mi köreinket zavarja.
Saját hagyományaitokat a mienkére formázzuk az iskolákban, ahol erösen korlátozzuk a tibetiek részvételét valmint saját nyelvetek használatát. Hiszen Tibet mindig is Kína része volt.
A nemzeti, vagyis a tibeti zászlótokat tilos használnotok, érte  börtön, kínzás  és még az is lehet hogy halál jár.
A Dalai Láma képét, aztán végkép nem örizhetitek otthon és sehol máshol sem, mert ő maga az ördög, szeparatista, hazug, soviniszta, terrorista. Lázit és ő bujtogat minden tibetit az erőszakra. Ezt az információs brossúráink is világosan leírják.
Nagyon sok pénzt öltünk Tibetbe, szeretnénk búsásan visszakapni azt, a  Kínai Népköztársaság javára.
Építettünk nektek egy vasutat,  vagyís inkább magunknak, hogy kínai ingázó honfitársaink ezrei mehessenek Tibetbe, dolgozni, pénzt keresni és kizsákmányolni titeket és persze a turisták számára, hogy minél több dollárt hagyjanak ott, amit mi majd elveszünk tőletek. Az az anyaország pénze!
lhásszát és más gyönyörű tibet városot felújítottunk, kizárólag a turisták számára hogy dollárok milliárdjait szedjük be tőletek  a kínaik számlájára.
Egyáltalán, az elmúlt ötven évben, előszőr a szocialista majd gazdaság-elvü fejlődés hibrid-szörnyűség útjára állítottunk titeket, hogy az anyaország, a Kínai Népköztársaság, a ti valódi hazátok hasznot huzzon belőle, bocsánat belőletek.
Tessék, az olimpia jogát is megkaptuk, ez is azt bízonyítja hogy az emberi jogok teljesen rendben vannak Kínában. Nem szól senki, tehát rendben van.
Bojkottról szó sem lehet. Azt nagyon megkeserűlitek. 
Mi a bajotok, kimentek az utcára randalirozni, ablakokat betörni, autókat döntögetni, a szerzetesek kiabálnak és erőszakoskodnak, nem tudják, hogy a buddhista szerzetes csak hallgat és tűr? Milyen buddhistak vagytok ti? Miért kell ellenállni, amikor mi csak megtörünk titeket? Szerencsére sikerült pár terrorista bandát kiemelnünk, akik a szent/pénszagú olimpiai játékok megzavarására készültek. Ezek is mind szeparatista tibetiek voltak, a Dalai Láma csatlósai.
Hát persze, hogy belétek lőttünk, de először csak a levegőbe  és ettől úgy megijedt pár szerzetes hogy felgyújtotta magát. Kellet nekik az utcára menni?
Nem igaz hogy több mint százan meghaltak a lövéseinktől szerte Tibetben,  ez csak a hazug Dalai Láma klikk állítja, a hazug turistákkal együtt,  ők is rosszul látták amit láttak. Nem kell hinni a saját szemüknek. Nem igaz, nem igaz, amit állítanak.
Még azt is felajánlottuk, hogy azok a tibeti terroristák akik megadják magukat, elnéző bánásmódban fognak részesülni. Vagyis azonnal kivégezzük őket, nincs további tárgyalás. Több mint, százan önként jelentkeztek is.
Mi természetesen hajlandók vagyunk tárgyalni a Dalai Lámával, de csak akkor, ha elismeri, hogy Tibet mindig is Kína része volt, most is Kína része és mindig is az lesz valamint, ha felhagy az öldökléssel Tibetben. Ezek igazán nem nagy kérések és mindegy hogy igazak-e vagy sem. A világnak ugyis a látszat  a fontos.
Mi csak békét, és jót akarunk neketek. Miért nem fogadjátok el? Miért ellenkeztek? Miért tüntetgettek mindenhol? Úgy is meghaltok, ha még egyáltalán éltek.

 

Hozzászólások

Új hozzászólás

Név:

Hozzászólás:
Webgalamb