Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123.
(00-36) 70 431 9343   (00-36)70 944 0260   (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAN/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

Agenda 21: terv az emberiség 95%-nak kiirtására 2030-ig

2017. március 11./Avilágtitkai.com/TibetPress

eredeti cikk

Az Új világrend hatalomra kerülésekor az emberiség nagy része eltörlődhet a Föld színéről.

Röviden és tömören miről is szól pontosan az Agenda 21 tervezete? Ennek a lényege szerint a háttérhatalom célja az ember pusztítása, mert minden probléma gyökere alapjában véve maga az ember. Az egyik megoldás a népesség csökkentésében rejlik.

Sokak szerint valós problémáról van szó, nem pedig összeesküvés elméletről, ugyanakkor rengeteg a szkeptikus is, akik szerint csak kitaláció az egész.

Azok szerint, akik szerint valóban életbe léphet néhány éven belül az Agenda 21, azt mondják, számtalan jel utal arra, hogy ez az egész nem összeesküvés, és tényleg létező folyamatok zajlanak le a hátunk mögött.

 

A Georgia-i híres emlékmű is állítólag nem másért áll, mint azért, hogy örök mementója legyen az Agenda 21 tervezetnek.

Az angolul csak Georgia Guidestones-nak nevezett emlékmű ugyanis pontos ajánlást, utasítást tartalmaz arra vonatkozóan, hogy az emberiség létszámát mennyiben kellene maximalizálni.

Magáról az emlékműről alig tudni valamit, még csak a pontos eredete sem ismert, sem az, hogy pontosan kik készíthették, vagy, hogy mikor állították fel. Az egyetlen kulcs az eredetéhez egy közeli emléktáblán van, az alapkőn.

Egy bizonyos Robert C. Christian nevéhez köthető, aki egyes információk szerint többedmagával közel 10 éven át a legnagyobb titokban tervezte az emlékművet, majd végül leadta a megbízást egy építésznek, hogy kivitelezzék.

A Robert C. Christian azonban mint később kiderült csak egy álnév volt, mert a titokzatos férfi nem akart híres lenni, ezért készíttette el teljes névtelenséggel, vagy mondhatni álnéven az emlékművet. Az üzlet végül sikeresen megköttetett a kivitelezővel, majd Christian elmondta, hogy soha többet nem fognak találkozni, ekkor sarkon fordult és kisétált az ajtón.

Sokak szerint az egész emlékmű az Új világrend embereinek a megrendelése volt, akik emléket akartak állítani a jövőben elpusztítandó több milliárd embernek.

A világ depopulációs folyamatának véghezvitele tehát a maroknyi elit érdeke, szigorúan azért, hogy a Földön nem csak, hogy visszaálljon a rend, de a megmaradt népességet könnyen kontrollálni lehessen.

Hiszen több milliárd ember nagyon nehéz szoros gyeplőn tartani, és a lázadás kockázata is többszörösen nagyobb.

Az emberi populáció nem engedelmeskedő 95%-át, azaz az Új világrend által problémásnak ítélt elemeket meg kell majd semmisíteni az elkövetkező években.

Senki sem tudja, hogy pontosan hogyan fog lezajlani ez a hihetetlen mértékű népirtás, de vannak olyan vélekedések, amik szerint ez egy nagyon lassú folyamat lesz, a háttérben, mely talán már kezdetét is vette.

A cél az, hogy 2030-ig csupán néhány tízmillió ember maradjon a Földön, és a globális világ elit, mely majd őket irányítja mintegy rabszolgaként, egy fogyasztói társadalom által szegélyezett szellemi börtönben.

Az Agenda 21 célja mindig is az volt, és az lesz, hogy a Föld védelme érdekében rekonstruálja a populációt az alapoktól, és egy új emberi társadalmat építsen fel, melynek felső tízezre az alsó rétegek millióinak verejtékező munkája által van kiszolgálva.

Természetesen nagyon gongos kiválasztás zajlik, és zajlott az elmúlt években annak érdekében, hogy mely személyek tartozzanak a túlélő 5%-ba. Hogy milyen kataklizma során fogják a bolygó lakosságát ilyen mértékben leredukálni, az egyelőre még vitatott.

Egyes források szerint egy mesterségesen előállított vírust fognak rászabadítani az emberiségre, mellyel szemben a kiválasztott populáció, az a bizonyos 5% élvez majd csak védelmet.

Ezen elmélet szerint a vírust már régóta a vízhálózatokban adagolják világszerte, észrevétlenül, míg mások úgy gondolják, hogy az antibiotikumok használatát szándékosan erőltették ránk az elmúlt évtizedekben, ezzel előkészítve egy szuperbaktérium okozta világjárványt, mely mindenkit elpusztít.

A világ elitet, akik túlélik feltehetően társadalmi rangra, nemre, korra, és pénzre, no meg genetikai állományra való tekintettel választják ki annak érdekében, hogy a második generációs emberiség a lehető legtisztább genetikai állománnyal rendelkezzen, és képes legyen egy új emberiség felvirágoztatására.

A folyamatok tehát lehet, hogy már régen elkezdődtek a fejünk felett, csak mi még nem is tudunk róla…

Hozzászólások

  • #zoltan 2021-08-27 13:27:24| Válasz erre
    :)

  • #csakvalaki 2021-05-02 21:38:53| Válasz erre
    Legkèzenfekvőbb a covid bioterror,ami a 3.vh.Vírusokkal beoltani az embereket,ès úgy változtatni meg a gènjeit,hogy gyengítsèk az emberisèget!!

  • #tereza Wien 2021-01-20 15:18:33| Válasz erre
    Annak bekovetkeztevel az Elitseg a tudatmodositast nem helyezheti hatterbe hisz a torzseket Fenn kell tartani a kulombozo betegsegekre valo gyogymodokat azokban az esetben super tovekkel alkalmazniuk kell .

Új hozzászólás

Név:

Hozzászólás:
1 2 3 4 5    
Webgalamb