Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

székhely / telephely H-Budapest I. Attila út 123..
(00-36) 70 431 9343   (00-36)70 944 0260   (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAN/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-41
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

TRUL KHOR
TIBETI JÓGA az EGÉSZSÉGÉRT és JÓLÉTÉRT
a test, a légzés és a tudat mágikus mozgásai
dr. Alejrando Chaoul
kurzusa, Zoom online is
2023. november 17-19. / szombat-vasárnap
helyszín /  Bara Hotel 1118 Hegyalja út 34-36.

Kezdőket és tapasztalt gyakorlókat egyaránt szeretettel várunk 2023. november 17-19-én a Magyarországon egyedülálló, első alkalommal elérhető  tibeti jóga kurzusra, amelyet a nemzetközileg elismert és tisztelt tanító dr. Alejandro Chaoul vezet.

Ezen a hétvégén dr. Alejandro Chaoul a tibeti mágikus mozgásokat fogjak megtanítani nekünk, és végigvezet minket a jógikus testtartáson és mozgáson, valamint megmutatja, hogyan dolgozhatunk a testünkkel és a légzéssel, annak érdekében fejlesszük meditációs gyakorlatunkat és előmozdítsuk mindennapi jóllétünket.
info / https://ligmincha.hu/    www.tibet.hu
regisztráció

A kurzus angol nyelvű magyar fordítással, illetve magyar nyelvű segédanyagokat is biztosítunk a gyakorláshoz.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
INFORMATION IN ENGLISH
REGISZTRÁCIÓ

Dr. Alejandro Chaoul adjunktus és az Integrative Medicine Program (Integratív Gyógyászati Program) oktatás igazgatója a Texasi Egyetem MD Anderson Rákkutató Központjában, ahol tibeti meditációt és gyakorlatokat tanít, klinikai és egyéb kutatásokat végez, hogy vizsgálja a tibeti jóga gyakorlatainak és a tudat-test technikáknak a hatásait rákbetegek és az őket gondozók esetében. Senior tanító a 3 Doors (3 Kapu) nemzetközi szervezeténél, amelyet Tenzin Wangyal Rinpocse alapított azzal a céllal, hogy a meditáció által változtasson meg életeket.

Dr. Chaoul több mint 25 éve tanulmányozza a tibeti tradíciót, Őszentsége Lungtok Tenpai Nyima, Jongdzin Tenzin Namdak és Tenzin Wangyal Rinpocse tanítványaként. Elvégezte a hétéves képzést a Ligmincha Intézetben és PhD fokozatot szerzett a Rice Egyetemen tibeti vallásokból. Dr. Chaoul kutatásvezető a Nemzetközi Ligminchánál, valamint meditációt és tibeti jógát tanít az Egyesült Államokban és az egész világon, Latin-Amerikában és Európában. Alapító igazgatója a Mind, Body, Spirit Institute-nak (Tudat, Test, Lélek Intézet) a houstoni The Jung Centernek (Jung Központ) és elismert tagja a Mind & Life Institute-nak (Tudat & Élet Intézet).

A Chöd Practice in the Bön Tradition Snow Lion, 2009. (A tibeti csö gyakorlat a bön hagyományban); A tibeti jóga az egészségért és jóllétért Püski Kiadó, 2023. (Tibetan Yoga for Health & Well-Being, Hay House, 2018.); és a Tibetan Yoga: Magical Movements of Body, Breath & Mind Wisdom Publications, 2021. (Tibeti jóga: a test, légzés és tudat mágikus mozgásai) című könyvek szerzője.

ALEJANDRO ANGOL NYELVŰ WEBOLDALA

Dr. Alejandro Chaoul könyve november 17-19-i budapesti tibeti jóga kurzusra megjelenik magyarul is. A könyvben részletes leírás található a Trul Khor gyakorlatokhoz.

A könyvről
Míg a jóga gyakorlása bevett szokássá vált az egészségért és
jóllétért, a tibeti jóga még mindig titokzatosnak számít. A tibeti
jóga, melynek jelentése „mágikus mozgások”, gyógyítva a
test-energia-tudat rendszert a teljes éber tudatossággal, fejlesztheti
a fizikai erőnket és támogathatja a pozitív érzelmi és
mentális egészségünket. A Tibeti jóga az egészségért és jóllétért
című könyvben Alejandro Chaoul PhD a tibeti gyógyászat és
jóga öt alapvető légzésére fókuszál, valamint arra, hogy az
ehhez az öt légzéshez tartozó speciális testmozgások hogyan
kapcsolódnak a test öt csakrájához. A mozgásokról készült
fotók mellett Chaoul egyszerűen és közérthetően vezet végig
minket a fizikai gyakorlaton. Megosztja a különböző kultúrákban
a napi gyakorlásról szerzett tapasztalatait, és kontextuális
megértést ad a tibeti jóga történetéről azért, hogy teljes
mértékben be tudjuk építeni ezt az ősi tanítást a mai modern
életmódunkba.

             

© Ligmincha Magyarország Bön Buddhista Egyesület 2023.

A Ligmincha Magyarország Bön Buddhista Egyesület a mindenkor hatályos adatvédelmi jogi szabályozásnak megfelelően kezeli a személyes adatokat, biztonsági intézkedései megfelelnek az adatvédelmi jogi szabályozás követelményeinek. Adatait a Ligmincha Magyarország Bön Buddhista Egyesület nem értékesíti, és más módon sem adja tovább. Jelen levél címzettjeként az ön adatait is bizalmasan kezeli, nem hozza nyilvánosságra és nem adja át harmadik félnek. A Ligmincha

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert nyilvántartásunk szerint a korábbiakban személyesen, vagy a weboldalon, illetve közös gyakorlásunk, vagy valamely tanítás alkalmával feliratkozott a Ligmincha Magyarország hírlevelére.

Webgalamb