Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!


Devalon James Small Legs
pikunni feketeláb  indián sámán

Magyarország 2013 szeptember/október

Újrakezdés tanítás
2013.szeptember 20./péntek/18.00-20.00
helyszín: Budapest, Attila u. 123.

 

Szeptember 19.

Devalon Budapestre érkezik

Szeptember 20.18.00.-20.00.

Tanítás a Shambalában. Budapest, Attila u. 123.

Az előadás címe: Újrakezdés

Szeptember 21-22.

Nagybörzsöny, izzasztó kunyhó szertartást  tart.

Helyszín: Nagybörzsöny, völgy u. 49.

Nagybörzsöny könnyen megközelíthető autóval, vagy vonattal és autóbusszal. A vonatok óránként indulnak a Nyugatiból, Szobon kell átszállni buszra. Másfél óra út Budapestről. Visszafelé az utolsó busz este fél 8-kor indul.

A helyszínen 2 szoba és padlástér, konyha, fürdőszoba van, nagyon egyszerű körülményekkel, és napi 1000 Ft-ért igénybe vehető. Saját polifómot és hálózsákot kell vinni ebben az esetben. Szállás a faluban több helyen rendelhető az interneten keresztül is napi 3000 Ft-ért.

Információk az izzasztókunyhókhoz: A kunyhók kezdése rendszerint 14- 16 óra körül van, és kb. 2 órán keresztül tartanak. A kunyhók előtt Devalon mindenkivel személyesen beszélget, ezért a tűzgyújtás időpontja csúszhat. Ezért mindenkit arra kérünk, hogy a lehető legkorábban, 12 óra körül érkezzetek a helyszínre.

Az izzasztókunyhóban lehetőség van önmagunk, vagy mások gyógyítására, választ kaphattok belső kérdések tisztázására, testi, lelki tisztulásra. Eltávolítja a felgyülemlett stresszt, és Devalon segítségével szellemi útmutatást kaphattok.

Természetközeli tapasztalat, a tűz, a föld, az elemek gyógyító hatásai érvényesülnek. Valós tapasztalatot szerezhettek a sámáni szertartásokról, közös éneklés, ima

-        amire szükség lesz: felajánlás: 1 textil, 1 csomag dohány. A textil 2m hosszú, 90-140 cs széles, nem lehet benne fekete, vagy szürke szín.

-        öltözet: fürdőruha, papucs, pareo- vagy strand kendő, törülköző, fejkendő, polifoam, menstruáció alatt a lányoknak piros kendő a derékra

-        Devalonnak tehető javasolt felajánlás kunyhónként 8000 Ft. Családok, illetve több kunyhón való részvétel esetén kevesebb falajánlást tehetsz.

Szervezési okból kérjük, ezen az internet címen jelezzétek részvételi szándékotokat: (csetneki3@gmail.com)

Telefon: 20 48 66 555. Nagybörzsönyi barátunk száma a szállás, lejutással kapcsolatban: 06 70 277 38 01

A kunyhóban kényelmesen 20 – 25 ember fér el!

Szeptember23-25.

Budapesti programok, illetve igény szerint izzasztókunyhók Nagybörzsönyben.

Budapesti tartózkodása alatt lehet személyes beszélgetést és gyógyítást kérni, amelyet előzetesen telefonon lehet egyeztetni.

Közös kötetlen programok, közös étkezések, mozi, fürdőzés, kirándulás is lesz.

Szeptember 26.

Devalon Debrecenbe utazik.

Szeptember27-28-29.

Debrecen: izzasztókunyhók, amely a látomáskeresők számára a szertartás kezdete. Lehet 1 nap kunyhózásra is jelentkezni.

Információ: 06 70 28 20 277 (Medve) Csatolmányban olvashatóak az információk.

Információk a látomáskereséshez:

A látomáskeresés 4 nap száraz böjt, (evés és ivás nélkül), magányosan az erőben. Az indiánok speciális beavatási szertartása, amelyben kapcsolatba kerültek önmagukkal, ősi szellemeikkel, a Teremtővel, és a Föld (Természet) anyával.

A mai nyugati ember számára ez egy jó lehetőség saját gyógyító erejének megtalálására, az elmélyülésre, meditációra, és különböző nehézségek legyőzésére, a természettel való kapcsolat megtalálására. A fizikai megvonás és meditáció hatására látomások, álmok, belső szellemi üzenetek érkezhetnek, illetve szellemi gyakorlatok végezhetők.

A látomáskeresésről Devalon útmutatásokat, csoportos tanításokat fog adni, hogy biztonságosan sikerüljön az elvonulás. Személyesen beszélget mindenkivel indulás előtt. Az első 2 napon izzasztókunyhó, és az első böjti éjszaka még a táborhelyen történik. Reggel helyezi el az embereket a hegyen, egymástól kellő távolságban. A negyedik nap reggelén jön vissza a látomáskereső, ahol teával, gyümölcslével, izzasztókunyhóval, egyéni beszélgetéssel zárul a látomáskeresés.   

Amit a hegyre vinni kell: - felajánlások: 8 darab 2 m- hosszú, 0,9-1.4 m széles textil, amelyben nincs fekete, vagy szürke szín, és 8 csomag dohány. A kiválasztott színeknek lehet számodra jelentősége. Ezek hagyományos indián felajánlások, a tibetieknél, hinduknál rizs, füstölő, stb. a felajánlás, minden kultúrában más. A felajánlás egyfajta ajándék, amit a spirituális szellemi segítőknek ajánlunk fel, és a látomáskeresés helyszínén hagyjuk. Devalon elmondja majd, mit kell tenni vele. Ha valaki már volt korábban látomáskeresésen, annyiszor 4 dohány és textil szükséges, ahányadik a látomáskeresés.

Olcsó textil bolt pl. Budapesten a Jászai Mari téren, vagy a  József körúton található.  

-        amire még szükség lesz: sátor (hacsak nem akarsz a hagyományos földbe ásott gödörben lakni, amelynek a tetejét ágakkal takarják be), füstölő, pipa, elemlámpa, hálózsák, és olyan öltözet, amit táborozáshoz vinnél. Jó, ha a sátor esőbiztos! Ha nem, műanyag fóliát is hozz magaddal!

Szeptember 30. -október 4.

A látomásos keresők felmennek a hegyre, 4 napot ott töltenek. Az ő elvonulásuk alatt is van kunyhózás.

október 5-7.

Devalon Debrecenben lesz elérhető egyéni beszélgetésre, gyógyításokra, illetve vele lehet utazni, kirándulni.

Webgalamb