Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

Kínai ujgur piramisok vannak kapcsolatban az egykori ősmagyarokkal?

2018. június 18./Világ Figyelő/TibetPress

eredeti cikk

Elöljáróban annyit érdemes pontosítani, hogy az alábbi piramisok NEM a mai ujgurok földjén, hanem (észak) Közép-Kínában találhatók: Xi-an(Hsian) varostól nyugat fele. Ez tehát nem Ujgur hanem Xiung-nu (Hsiungnu),vagyis Hun kisebbségi terület! Ez a tény még jobban elgondolkoztató…

Ha mindez igaz, márpedig az, akkor az egész kora ókori őskultúra kérdéskör felülvizsgálatra szorul. Mégpedig erősen az ősmagyarság javára!

Az ujgur piramisok rejtélye az egész régésztársadalmat megdöbbentette a felfedezésükkor. A piramisok építése ugyanis nem egyszerű. Kifejezetten bonyolult műveletnek számított, melyet a modern tudomány még ma sem tudott megfejteni.

A munkát tervek előzik meg, a terveket pontosan végre kell hajtani, a feladatot korabeli nagytudású mérnökök oldják meg. Bevándorlók? Rabszolgák? Alig hihető… Vagy eleve övék a hatalom ebben a korban? Ráadásul a piramis építésekor évtizedekig etetni kell a rajta dolgozó embereket.

Ne feledjük, a gízai nagy piramis mai tudásunk szerint 20 éven át épült több ezer ember bevonásával.

Számtalan test került elő az ujgur területeken.

Ezek rendesen kivájt sírokba voltak temetve, gyakran talpig ruhába öltöztetve, olykor halotti maszkban.

Ha megnézzük a képeket, amik ezekről a holttestekről készültek, azonnal látjuk, hogy a testek nem mongoloid jegyeket viselnek magukon. Fehér emberek voltak, ez teljesen egyértelmű. Antropológiailag a fejforma, az arc, a haj, minden egyetlen dolgot bizonyít: a kínai ókor korántsem mentes az európai hatásoktól.

Márpedig csak három gyűjtőnéven emlegetett kultúr-nép jöhet szóba: a sumérok, a szkíták és utódaik: a hunok.

Miért nem tudhattunk erről eddig?

Éppenséggel tudhattunk… Például a hivatalos körökben sokat gúnyolt Kilszely István antropológus Már beszélt erről, próbálta bizonyítani. Ő megírta ezt már vagy jó 10 éve. Csak hát a politika…

És a Kínaiak? Nyilván nem reklámozzák azt a tényt, hogy egy fehér civilizáció hagyott tagadhatatlan emlékeket a sokadjára is megszállt ujgur területeken… Az a megmaradt néhány tízezer elkínaiasított ujgur így még keményebben fog küzdeni függetlenségéért…

Megdöbbentő európai arcéleket fedeztek fel nem egy belső-ázsiai múmiánál, ami nagyon elgondolkodtató.

Találtak olyan testet, ami a kormeghatározás szerint 2800 éve fekszik ez a szőkés hajú baba a belső-ázsiai ujgur sivatagban.

Szőttesek anyagát találták meg rajta. Fejlett mezőgazdaság nélkül legfeljebb állatbőrökbe pólyálhatták volna őket…

 

Az is nagyon érdekes, hogy ezek az ősi piramisok, bár kezdetlegesek, nagyon hasonlítanak a többi világszerte megtalált piramishoz.

Leginkább a boszniai Nap piramishoz hasonlóak, ez pedig azért nagyon érdekes, mert arról is azt mutatják egyes tudományos bizonyítékok, hogy magyar eredetű lehet, vagy legalábbis valami köze van az ősmagyarsághoz, mivel ez utóbbi piramis belsejében találtak olyan köveket, kőtáblát, amin ősi rovásírás volt.

Bárhogy is, a Magyar Tudományos Akadémia eltitkolta. Tudtak a felfedezésről, és állítólag több feltárás eredményét is alaposan megvizsgálták.

Azonban nem csak az egyetemes magyar múlt került volna veszélybe, de egyes érdekcsoportok jobbnak látták, ha tovább bomlasztják a nemzeti öntudatot, és hagyják, hogy valós történelmünk végleg elvesszen az idő szövevényes folyosóin.

Hozzászólások

Új hozzászólás

Név:

Hozzászólás:
Webgalamb