Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123.
(00-36) 70 431 9343   (00-36)70 944 0260   (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAN/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

A Kormányzati Jósda megdöbbentő levele a Jobbiknak

2010. december 10./barikád/TibetPress

Tisztelt Jobbik Magyarországért Mozgalom!

Meglepve és örömmel konstatáltam, hogy Önök is élesen opponálják a Szcientológia Egyházat, és ha jó értettem a hétfőn e témában felszólaló jobbikos képviselő szavait, e sátáni szektát betiltani akarják.

Őszintén mondom: nagyon helyes és időszerű volt már tiszta vizet önteni a pohárba. A szcientológia nagyon veszélyes, erősen cezaromán és kifelé destruktív szerveződés. A bátyám, a titokminiszter, találóan fogalmazott nekem, még 2006-ban, hogy a szcientológia fokozott nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Annak a képviselőnek, aki felszólalt ez ügyben szeretnék jelezni néhány dolgot, amit jó tudnia neki is és a közvetlen körének:

1. Mostantól kezdve a szcientológia WOR-nak (World out of Round - körön kívüli) tartja, és ellenségként kezeli.

2. A szcientológusoknak van egy "Különleges Ügyek Osztálya" (ha jól tudom egyik divíziója a Klauzál u. 29-ben található), és erre "kiképzettek" fognak a képviselő ellen tevékenykedni.

3. 3-4 hét múlva lendülhetnek akcióba, nagyobb felkészülés után.

4. A szcientológusok bevallottan, szisztematikusan foglalkoznak fekete mágiával: rontásokkkal (posztulátumnak nevezik), átverésekkel, és az egyik leggonoszabb fegyverük évek óta:

5. a démonizálás. Ennek lényege, hogy a meghalt szcientológusok szellemét rabszolgává (démonokká) teszik, és az ellenükre lévő emberek ellen "uszítják" őket.

6. Ilyen démonokat is bevetettek már 2006. szeptember 17-én és október 23-án, amikor is ezek a démonok bevonzották és felhergelték a csőcseléket a max. 70 IQ ponttal rendelkezőket (ezekre tudnak hatni)

7. A szcientológusok egyik legszemetebb taktikája az, hogy a cél személy kapcsolatrendszerét építik le: szülőket, testvéreket, párt, barátokat.

8. Tájékozódnak a célszemély kapcsolatairól (ehhez kellett többek között az UD ZRT titkos adatbázisa is, ezt leplezte le a bátyám), virtuális ellenséget fabrikálnak egymásból, aminek következtében az illető elszigetelődik korábbi cimboráitól, rokonaitól.

9. Gyakran beépülnek "ügynökeik" a cél szervezetbe (lásd MSZP majális) és a megfelelő pillanatban akcióznak, pl. cserben hagyják az illetőt.

10. Mindezt azért teszik, mert ők a clearek, az OT-ék (operatív thetánok) és meg kell tenniük a Föld érdekében. Hihetetlenül önteltek!

11. Ha az illető végül betörik, behódol, akkor egyszerűen öngyilkosságba zaklathatják.

Tisztelt Jobbik vezetők!

Olyan darázsfészekbe nyúltak, amelyet nehéz lesz túlélniük, ha csak magukra hagyatkoznak, ezt előre jelzem! A szcientológusoknak van egy fekete listájuk. Ezt egy belsőstől tudtam meg, még 2003-ban, és ezt megerősítette Galambos Lajos, az NBH egykori főigazgatója is (a KTJ tagja). Erre a fekete listára most hirtelen felkerült az a képviselő, aki élesen és teljesen jogosan kirohant a szcientológiára. Második helyet adhatták neki. Az első helyen évek óta szerénységem trónol. Azért írtam mindezt, mert belülről tapasztaltam, mire képesek ezek. És azért is írtam, hogy e témában összefogjunk a szcientológia ellen. Azóta ismerem őket, amióta bepofátlankodtak Magyarországra. Tudom, mik a gyenge pontjaik, tudom, hogyan lehet felismerni és kivédeni, gyógyítani a gonoszságaikat.
Nyugodtan hívjanak, ha van valami, vagy összetartás van e szekta ellen!
Tisztelettel:
Szilvásy Péter
2010. december 9.
Kormányzati Tanácsadó Jósda

Hozzászólások

Új hozzászólás

Név:

Hozzászólás:
Webgalamb