Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

székhely / telephely H-Budapest I. Attila út 123..
(00-36) 70 431 9343   (00-36)70 944 0260   (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAN/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-41
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

84 éves a Dalai Láma

2019. július 6./Kuuc.info/TibetPress

eredeti cikkA Tibetet Segítő Társaság szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye:

2019. július 6-án 84 éves Tenzin Gyatco, Őszentsége a XIV. Dalai Láma, aki korunkban vitathatatlanul a leghitelesebb közéleti személyiség, vallási és vallásokon túli vezető, politikus és Földünk egyik, ha nem a legjelentősebb meghatározó személyisége.

Idős és sokat megélt kora ellenére soha nem hazudott, nem csalt, nem lopott, nem sikkasztott, és a szavát mindig tartotta – ugyanazt mondta évtizedekkel ezelőtt mint most, nem beszélve állhatatos jeleméről és arról, hogy mindig népét szolgálta. Az utóbbi évtizedekben nyilvánvalóvá vált, hogy nem csak Tibetet és a tibetieket védelmezi, hanem az egész emberiségért, több milliárd érzőlényért munkálkodik, a béke és a harmonikus élet érdekében. Kimagasló személy a dalai lámák hosszú sorában is. Valóban Csenrézi, avagy a Nagy Együttérzés Buddhájának földi megtestesülése, Tibet védelmezője, aki ezer karjával áldást oszt és megnyugvást teremt mindenki számára.

A világon minden felelősségteljes ember tudja és látja, ki valójában a Dalai Láma, és mit tesz az emberiségért. Még Kínában a legmagasabb politikai szinten is tudják, ezért félnek tőle. A földi emberi élet kaotikus kuszaságát bizonyítja, hogy vannak erők és érdekek, amelyek igyekeznek lejáratni, terrorista, soviniszta, álnok személynek beállítani őt, aki bomlasztja a Kínai Népköztársaság anyaországát, és megosztó szeparatista törekvéseivel aláássa a békét. Milyen nagy ellentmondás! Különösen az, hogy a világ negatív energiáit működtető lényekért, vagyis minden lényért is imádkozik. Ezek az ördögi erők befolyásolják és zsarolják a világ vezető politikusait a gazdasági érdekek mentén.

Emellett magam még nem találkoztam olyan, akár egyszerű, hétköznapi emberrel, akár tudóssal, üzletemberrel, politikussal, aki nem legmagasabb tisztelet szavaival beszélt volna a XIV. Dalai Lámáról. Most bátran felhatalmazva érzem magam, ezen emberek és minden ember nevében, kívánok Tenzin Gyatco, Őszentsége a Dalai Lámának sok erőt, kitartást és hosszú életet minden érzőlény érdekében. Mindenki nevében kérem, újból és újból térjen vissza emberi alakba, hogy segítse a jövő nemzedékeit is a reájuk váró bölcs és szeretetteljes döntések meghozatalában.
Hosszú életet a Dalai Lámának!

Pö Gya Lo
Hendrey Tibor

Tibetet Segítő Társaság
alapító elnök

Hozzászólások

Új hozzászólás

Név:

Hozzászólás:
Webgalamb