Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

Utazás a hangok csodálatos világába

Tibeti Hangmasszázs foglalkozás és Gong meditáció
A felfedezés
2011.november 08./kedd/18:00
Hangfürdő
2011.november 22./kedd/19:00
Gongok világa
2011.december 06./kedd/19:00
helyszín:Sambhala Tibet Központ
 
A foglalkozás sorozat alkalmával megtapasztalhatod a
Tibeti Hangtálak és Gongok
kellemes rezgését,
meditációt mélyítő zengését,
egyszerű szépségét.

Kézbe veheted, megszólaltathatod a tálakat és a csengőket.

Lehetőséged lesz:
befelé figyelésre,
meditálásra,
gyógyulásra.

A foglalkozást GONG meditáció zárja
 
Tibeti Hangmasszázs foglalkozás és Gong meditáció

A programra kérjük, előzetesen regisztrálj: a www.hangtalak.hu vagy info@hangtalak.hu.

A foglalkozás sorozat alkalmával megismerkedhetsz a Tibeti Hangtálak és Gongok történetével, élettani hatásával. Megtapasztalhatod kellemes ellazító rezgésüket, megnyugtató zengésüket, egyszerű szépségüket, és ami a legfontosabb kézbe veheted, megszólaltathatod őket. A foglalkozások alkalmával lehetőséged van saját élmény szerzésére, ellazulásra, befelé figyelésre. A hangmasszázs hatékony relaxációt, meditációt segítő technika. Alkalmazása során kialakul a mély ellazultság, az ún. alfa állapot. Megvalósul az elengedés, mely a hangmasszázs központi fogalma.

A hang megszólítja az emberben rejlő ősbizalmat.

A hangmasszázs alapját a hangok hatásáról szóló ősrégi ismeretek alkotják,  Indiában a Védikus orvoslásban már 5000 évvel ezelőtt alkalmazták. A keleti elképzelés szerint az ember hangból keletkezett, tehát maga is hang. Ha az ember környezetével és saját magával összhangban, harmóniában van, akkor erősnek érzi magát, életét szabadon, önállóan alakíthatja, boldognak érzi magát és egészséges. A növekvő stressz azonban kibillent bennünket az egyensúlyból, diszharmóniát okoz. Ezáltal gyengülünk és könnyebben megbetegszünk. A hangmasszázs során oldódik a stressz, felerősödik szervezetünk öngyógyító képessége. A kreativitás és az alkotó erő új impulzusokat kap.

A hangtálak használatában számos lehetőség rejlik:

•    A hangtálak segítik megélni a mély ellazult relaxációs és meditációs állapotot.
•    A tálakkal kísérhetjük a meditációt, és bármely felnőtt vagy gyermekcsoport együttlétét szebbé, harmonikusabbá varázsolhatjuk.
•    A tibeti hangtálakon játszva sokszínű, felhangokban gazdag dallamok keletkeznek. Több tálat együttesen megszólaltatva pedig olyan összhangzatok születnek, amelyek harmonizálják a testet, a lelket, a szellemet, és kitárják a szívet. Ezek a hangzatok egyensúlyt teremtenek a két agyfélteke között is, és egészen a sejtek szintjéig tisztítják és vitalizálják a test energiáját.
•    A mély ellazultságban kialakul a hangmasszázs által egy új, pozitív és szabad testtudat.
•    A tálak oldják az izomgörcsöket, fájdalmakat, energiablokkokat, javítják a közérzetet, mélyebb légzést és ezáltal belső nyugalmat eredményeznek.
•    Minden egyes sejt lágy hangmasszázst (sejtmasszázst) él át, és így visszatalál az ő eredeti rendjéhez.

A foglalkozásokon használt tálakat hagyományos módon, a Himalája lejtőin készítik 7 fém ötvözetéből, ősi elixír alapján.

További info: www.hangtalak.hu

A foglalkozásokat tartja: Krayné Faragó Zsuzsanna és Kray György, hangmasszőrök
Részvételi feltételek: Csak szakorvosi engedéllyel vehetsz részt a kezeléseken vagy foglalkozásokon az alábbi esetekben: lázas állapot, szívritmus szabályzó használata, epilepsziára való hajlam, valamint a terhesség első három hónapja.
Részvétel előzetes jelentkezéssel.
Ruházat: Kényelmes öltözék

A hangmasszázzsal nem betegségeket kezelünk, hanem erősítjük az emberben levő egészséget. Nem irányul a problémák konkrét kezelésére, de gyakran feloldja azok okát.
A hangmasszázs nem pótol semmilyen szakorvosi vagy más, szükséges terápiás kezelést. A testi és pszichés problémák kezelésére a szakorvos hivatott.
Hangmasszázs foglalkozás sorozat részei
Tibeti Hangtál és Hangmasszázs foglalkozás I. rész
A foglalkozás során megismerkedhetsz a hangtálakkal, történetükkel, élettani hatásukkal és ami a legfontosabb kézbe veheted, megszólaltathatod őket.
Saját élményt szerezhetsz a hangtálak csodálatos világából.
A foglalkozást gong meditációval zárjuk.


Hangfürdő Hangtálakkal és Gongokkal  - Foglalkozás II. rész
Az este középpontjában egy varázslatos HANGFÜRDŐ áll, melynek nem csak élvezője, hanem aktív részese is lehetsz. A hangtálakkal játszva már annyi tapasztalatot szerzel, hogy hang ajándékkal lepheted meg társaidat. Kérünk, hozz magaddal egy kis törülközőt, mert lesz egy kis meglepetés is. A foglalkozást gong meditációval zárjuk.
Azok is bekapcsolódhatnak, akik az előző foglalkozáson nem vettek részt.

Tibeti Hangtálak és Gongok világa – Foglalkozás III. rész
A foglalkozás során a Tibeti Hangtálakon kívül megismerheted a Tam-Tam és Fen Gongokat. Közvetlenül megtapasztalhatod a Fen Gong rezgését, tisztító erejét, a Tam-Tam Gong meditációt mélyítő hatását. Átélheted a gongok bensőnket mélyen megérintő zengését. A személyes megtapasztalás során saját élményt szerezhetsz a Hangtálak és Gongok harmonizáló és stressz oldó hatásából.  Azok is bekapcsolódhatnak, akik az előző részeken nem vettek részt.


Tibeti Hangtál és Hangmasszázs Kezelések - Foglalkozás IV. rész  
A foglalkozás során megtapasztalhatod a hangtálak testen és test körül történő rezgésének kellemes, ellazító hatását. A foglalkozást gong meditációval zárjuk. Azok is bekapcsolódhatnak, akik az előző részeken nem vettek részt.

Rólunk:

Krayné Faragó Zsuzsanna - Hangmasszőr

A hangmasszázs segítségével feltöltődhetünk, pozitív megtapasztalásokat szerezhetünk, közelebb juthatunk önmagunkhoz. Nekem az a küldetésem, hogy megosszam és megszerettessem ezt a csodálatos lehetőséget azokkal, akik szeretnének tenni az egészségükért, harmonikusabb életükért.

Kray György - Hangmasszőr

A hangmasszázzsal a belső harmónia, a nyugalom, a szeretet és az egészség felfedezésében és megélésében szeretnék segíteni a hozzám fordulóknak.
Feleségemmel, Zsuzsával együtt dolgozunk, közösen zengetjük a tálakat és járjuk utunkat a hangtálak és gongok csodálatos világában.

Webgalamb