Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

Spirituális Management
gyakorlati tanfolyam
személyes elképzelések megalkotására és sikeres kivitelezésére
2016. szeptember 19-21./hétfő-kedd-szerda
helyszín/Sambhala Tibet Központ/Budapest I. Attila út 123.   11cs

 

•    Vannak olyan ötleteid, amelyeket már régóta szerettél volna valóra váltani de mindig csak a tervezésig jutottál a megvalósítás helyett?
•    Mondtál-e már le projektjeidről, álmaidról mert úgy gondoltad, nincs elég forrásod, hogy véghez vidd őket, vagy éppen a pillanat nem volt megfelelő, vagy, mert túl nagy kihívásnak tűnt a jelen társadalmi mentalítással szemben?
•    Talán túl sok izgalmas ötleted van, és nem tudod kiválasztani melyikbe érdemes befektetni?

Íme, a jó hír! Lehetőséged van egy hatékony módszer elsajátítására, amely megmutatja a helyes irányt egy új projekt megvalósításakor. Egy teljesen új irányzattal ismerkedsz meg: ez a Spirituális Managment.

Ez biztosítja azt a spirituális keretet, amelyben bármilyen típusú jótékony célú projekt számára felépíthető az a hatékony stratégia, amely elvezet az ötlettől a teljes megvalósulásig. És mindez a te egyedi lényed saját hullámhosszára hangolva.

Mi is az a Spirituális Management?

Majdnem minden projekt-coaching tanfolyam abban ígér segítséget, hogy “valóra váltsd álmaidat” vagy, hogy ötleteidet konkrét és életképes projektekké változtasd.

Az általunk javasolt Spirituális Managment tanfolyam mindenekelőtt segít  meghatározni, hogy a “te álmaid és ötleteid “ közül melyek azok, amelyek valóban a sajátjaid.

Ugyanis az emberek gyakran összetévesztik a környezetük által betáplált ötleteket és „álmokat”  lelkük valódi vágyaival.  Még ha érdekesnek tűnnek is, és esetleg nagy erőfeszítések által meg is valósítod őket, nem hozzák el a kívánt eredményt, és nem is adhatják azt a beteljesülést, amire vágytál… mert ebben az esetben nem vagy harmóniában sem a saját lényeddel, sem a kozmikus renddel.

Azok az ötletek, amelyek összhangban vannak lelked igazi szükségleteivel, amikor megvalósítod őket, elvezetnek életfeladatod beteljesítéséhez,  ugyanakkor biztosítják tökéletes beilleszkedésedet a kozmikus, isteni harmóniába.

Egy másik jellegzetessége a spirituális managementnek, hogy minden terv, döntés, és cselekedet a Teremtés isteni törvényeivel és az élet spirituális alapelveivel összhangban születik. Így a karmikus tévedések is könnyen elkerülhetőek.

A módszer amit ezen a spirituális management tanfolyamon elsajátíthatsz az a következő lépésekből áll:

-    Egy felhívást arra, hogy alkotói géniuszodat életre keltsed, leküzdjed az akadályokat és projektjeidet sikeresen révbe juttassad.
-    Egy olyan módszer elsajátítását, amely különböző projekttípusokra alkalmazható: technikai és technológiai, környezetvédelemi, művészi, tudományos, társadalmi, kulturális, szociális és üzleti.
-    Hasznos ez a tanfolyam azok számára akiknek értékes ötleteik vannak és készek dolgozni, hogy ezek valósággá váljanak.

Oktatók


tanfolyamvezető/Aimen Klimmerron

A specifikuma ennek a tanfolyamnak, hogy a munkát nem egy személy, hanem egy három emberből álló csapat fogja irányítani,

1.    Egy startup coaching szakember, akinek fő szakterülete a működőképes projektek stratégiája
2.    Egy olyan vezető, akinek nagy tudása és tapasztalata van a spiritualitás illetve a spirituális management területén.
3.    Egy life coaching specialista, az életfeladat megtalálását és megvalósítását biztosító módszer megteremtője.

Te a saját ötleteiddel jössz erre a találkozóra
és 3 nap múltán egy új életbe térsz vissza,
fölébresztett teremtő zsenialitásoddal
és egy teljes sikerre esélyes ötlettel,

amelyet AZONNAL elkezdhetsz!

részvételi díj/32 000 Ft

regisztráció
info@tantricdombiart.com

info
Major Tamás Sattwa/06 20 773 8103

Webgalamb