Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

 

 

Az SSRF (A Spiritualitás Tudományos Kutatásáért Alapítvány) bemutatja:

 

’A spirituális dimenzió hatása életünkre’

 

című előadását

 

 

 

2009. szeptember 26./szombat/ 17.00 - 19.00

 

 

 

Az SSRF-ről

 

 

 

A Spiritualitás Tudományos Kutatásáért Alapítvány egy önkéntesekből álló, non-profit szervezet. Az elmúlt húsz évben alapos és kimerítő kutatásokat végzett a spirituális dimenzióban. Nemrégiben publikálni kezdte kutatási eredményeit a www.spiritualresearchfundation.org honlapon. Ezúton az SSRF igyekszik demisztifikálni az életünk spirituális dimenzióját és tanulmányokat közzétenni, amik segíthetnek hatékonyan megkönnyíteni az életben felmerülő nehézségeket.

 

 

 

A Spiritualitás Tudományos Kutatásáért Alapítvány (SSRF) célja

 

 

 

·         Az emberiség oktatása a spirituális dimenzióról és hogy az milyen hatással van életünkre.

 

 

·         Eszközök nyújtása az emberek számára:

 

 

o        Tudás: A spirituális dimenzió megértése.

 

 

o        Tapasztalat: A spirituális dimenzió megtapasztalása.

 

 

o        Probléma megoldás: Problémák megértése és leküzdése olyan esetekben, ahol a probléma eredete spirituális természetű.

 

 

o        Boldogság: Az örökké tartó boldogság elérése.

 

 

 

Az SSRF elsődleges célja az olyan keresők vezetése, akik intenzíven vágynak az Isten-megvalósításra és hogy segítse őket céljuk elérésében.

 

Az SSRF alapítójáról

 

 

A Spiritualitás Tudományos Kutatásáért Alapítvány (SSRF) alapítója Őszentsége Dr. Jayant Balaji Athavale, aki eredeti hivatása szerint klinikai hipnoterapeuta szakorvos Mumbaiból, Indiából. Intenzív kutatásokat végzett Indiában és hét éven át Nagy Britanniában (1971-1978) a klinikai hipnózis terén. Az orvosi gyakorlata alatt megfigyelte, hogy egy kiváló, 70%-os gyógyulási arányt produkált. A pácienseinek a 30%-a viszont nem épült fel teljesen. Idővel megfigyelte hogy ez utóbbiak közül egyesek meggyógyultak miután spirituális gyógyító alkalmazásokon vettek részt mint pl. szent helyek meglátogatása, spirituálisan magasabb rendű emberek (Szentek) társaságában való tartózkodás vagy bizonyos vallási rituálék kivitelezése.

 

 

Jóllehet Őszentsége Dr. Athavale akkoriban még ateista volt, e jelenségek kíváncsivá tették és kényszert érzett hogy megtegye a megfelelő lépéseket, hogy megértse mi húzódik ezen gyógyulások háttérben.

 

 

Különböző spirituális irányzatok Szentjeit kereste fel Indiában, hogy feltegyen nekik elméleti és spirituális tudomány praktikus oldaláról szóló kérdéseket. A válaszokat kínos pontossággal lejegyezte. Lassan rájött, hogy a spirituális tudomány sokkal felsőbbrendűbb a fizikai és pszichológiaival szemben. Az orvostudomány figyelmét a páciens fizikai és valamennyire a pszichológiai aspektusára koncentrálja, miközben a spirituális dimenziót teljesen kihagyja. A Szentek szerint a spiritualitás nem egy tudomány amit meg lehetne tanulni pusztán könyvekből, hanem főleg a gyakorlat útján. Mivel Őszentsége Dr. Athavale készen állt bármit megtenni, hogy megtanulja e tudományt ami gyógyíthatná pácienseit, a Szentek utasításait szigorúan követve belekezdett a spirituális gyakorlatba azok vezetése alatt. Ennek következtében abban a kegyelemben részesült, hogy az Ő Guruja (spirituális mester és vezető), Őszentsége Bhaktaraj Maharaj figyelmét felé fordította.

 

 

A workshop levezetőjéről

 

 

Az SSRF ezzel az előadással indít egy sorozatot Budapesten. Vezetője Szentkereszty Stephan, aki életének javarészét spirituális gyakorlatokkal töltötte, és most már az SSRF vezetésével folytatja, Ausztriában született és nevelkedett. Az utóbbi évek java részét Magyarországon töltötte. Több, mint 10 éve természetgyógyászként (AMM terápia, radiesztézia, stb.) tevékenykedett itthon és külföldön egyaránt. Hivatása természete és önismeret iránti vágya elvezette őt a Spiritualitás Tudományos Kutatásáért Alapítványhoz, ahol megtapasztalta azt, hogy saját magunkat megismerni azonos Isten önmagunkban való megtalálásával. Így workshopunknak és a spiritualitásnak magának a célja, hogy megosszuk az emberekkel az utat a boldogsághoz, az Üdvösséghez és az Isten-megvalósításhoz.

 

 

Telefon: +36 30 234 1381

 

 

Email: stefan.szent@gmx.at (Szentkereszty Stephan)

 

 

 

http://www.spiritualresearchfoundation.org/

 

 

 

 

   
 
Webgalamb