Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

SMOENJALA
Az Újkor Gyógyító Művészete Útján
online/zoom bemutatkozó előadás
Különleges online előadás és meditáció, Smoenjala, egy magyar származású spirituális tanító, lélekgyógyító útmutatásai által!
2021. április 9-10./péntek 19.00
az eseményen ingyenes, de csak regisztrációval lehet részt venni!
név, telefonszám és email cím szükséges
regisztráció / smoenjala7@gmail.com
info / 0670 508 0084

Ki Smoenjala?
Spirtuális úttörő, a tudatemelkedés tapasztalt tanítója, aki az élhető és megvalósítható szellemi utat tanítja több mint két évtizede szerte a világon. Lélekgyógyító, tisztánlátó, tudatemelkedés-kutató, meditáció-oktató, az újkor gyógyító művészetének pionírja.

Festményei és zenéje által, mint az isteni vezetés “csatornája”, rezgő-fény kapukat teremt, melyek egyenesen a teremtés tiszta fényforrásába vannak bekapcsolva. Ezek az alkotások “harmonizáló energiákat” pulzálnak, mind az embereknek, a Földanyának minden érzőlény javára.

Tisztafény víziói alapján, működő technikákat fejlesztett ki, amelyek által mélyen ható fény-hatású képeket alkot. Ezek a művek ultraviola fényben holografikus, több dimenziós világokat nyitnak meg.

Smoenjala létrehozta a Golden Lifetree, vagyis az Arany Életfa projektet. Ebben a projektben tudja legjobban kifejezni gyógyító elhivatottságát. Az emberi lények és a Föld, közös rezgésre emelésén dolgozik, a természetben még élő monumentális fák erejével.

Az Arany Életfa révén ébredünk új életre. Azt mutatja meg, hogy mik vagyunk és az élet merre vezet bennünket. Az Életfa egy térkép, amely segít az embereknek átjutni az élet labirintusán, egészen a lényük legmélyebb magjáig és a saját legmagasabb igazságukig. A menny és a föld szintézisét mutatja; a világok közötti egyensúly, harmónia, folyamatos megújulás és újjászületés szimbóluma. Az Életfa mindannak a kvintesszenciája, ami "élet". Az Arany Életfa megfelel az univerzális szeretet arany fénysugarának.

Az Életfán keresztül az egyetemes szeretet áramlata éledt újjá a bolygónkon, és egy új frekvenciában vert gyökeret. Empátiával minden emberi lénynek és életformának lehetősége van, hogy ezt az erőt ismét egyesítse, sőt másokkal együtt még fokozhassa is. Emiatt az Arany Életfa növekszik és virágzik szerte a világon. Összeköti Föld Anya legbelső és legtisztább fényét, Női Napját, a "Solarist", valamint a galaxisunk és az egész kozmosz összes bolygóját. A mi világunkban az egyetemes szeretet hatalma révén összeköti testvéreinket a fákat, az elemeket, az embereket és a kultúrákat. Ő képviseli az emberiség aranykorát és a Föld bolygót. Ő növekszik, virágzik és hordozza az új gyümölcsöket és magvakat, hogy felébresszen egy új életet ... ez a beteljesült tudatosság fog felemelni minket az "Édenkertbe". Az ehhez a témához szervezett meditációkban középpontba helyezi az Arany Életfa szimbólumát amely, az Arany Életerő örökös kozmikus áramlását jelképezi.

Az előadás megtekintéséhez előzetes regisztráció, név, telefonszám és email szükséges; smoenjala7@gmail.com

Smoenjala online meditáció 2021. április 10-ei programja:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010475113327

Smoenjaláról itt olvashatsz bővebben:
http://goldenlifetree.org/de/

http://smoenjala-art.de/hu

info / 0670 508 0084

Webgalamb