Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

székhely / telephely H-Budapest I. Attila út 123..
(00-36) 70 431 9343   (00-36)70 944 0260   (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAN/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-41
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

SHANG-GUNG
CIVIRSH
VARGA NIKOLETTA
minden kedden 18.00
helyszín/Budapest/ I. Attila út 123.   11cs

Érdemes laza, kényelmes ruházatot viselni a gyakorlatok alatt és tiszta vizet hozzatok magatokkal, egyéb speciális felszerelés nem szükséges!
támogató hozzájárulás/Civirsh 1200 Ft, Shang-gung 800 Ft, a kettő együtt 1500 Ft.

A Shang-gung egy több ezer éves hagyományon alapuló energetikai gyakorlatsorozat, amely egyensúlyba hozza az emberi testben keringő energia áramlását. A kéz nyitó, záró és  körző mozdulatai a testet körülvevő meridiánokon levő pontokra közvetlenül hatást gyakorolva energiateret képeznek.  A két kéz úgy működik mint egy antenna, felveszi az energiát és bejuttatja a meridián pontjain keresztül a központi idegrendszerbe és a belső szervekhez. A megmozgatott energia kihajtja a testből a méreganyagokat, a szervekben egyensúlyt teremtve gyógyító hatást fejt ki ill. megelőzi a betegségek kialakulását.  A felszabadult gyógyító energia képes az idegsejteket regenerálni és működésbe hozni az új idegsejteket.

Az egyszerű technikát alkalmazva elérhetjük, hogy a tökéletes nyugalom érzete egész napunkat bearanyozza, akkor is, amikor élénk tevékenységet folytatunk. Apró, de hatékony segítség ez az elme és a test egészségének megőrzésére.

A Civirsh gyakorlatsor tisztítja az ízületi lerakódásokat, méregteleníti a belső szerveket és elégeti a zsigeri és a külső zsírt egyaránt.

Olyan elemeket tartalmaz, amelyek a külső energiát képesek befelé irányítani, így a testen belüli chi-t növelve a test öngyógyító energiáját mozgásba hozzák. Egy tisztító folyamatot indít el a szervezetben, ami által a test képes regenerálódni és meggyógyulni. Az energia keringése az idegpályák mentén zajlik. Az idegek az 5 tömör és a 6 üreges szervvel és végtagokkal, ízületekkel közvetlen kapcsolatban vannak.

A keleti felfogás szerint a betegségek oka többnyire az egyensúly megbomlása. Az energiacsatornákban valahol blokk alakul ki külső okok vagy belső feszültség, stressz eredményeképpen. A blokk eredménye pedig pangás az egyik oldalon, valamint túl sok, elfolyni nem képes energia a másik oldalon.

A Civirsh zsírégető gyakorlatai tisztítják a vért, erősítik a hátgerinc alsó régióját, felgyorsítják az anyagcserét, így a felesleges anyagok képesek eltávozni a testből. A mozdulatoktól a kötőszövetben helyreáll a mikrocirkuláris keringés, fellazulnak a zsírszövetek. Ezáltal a zsír előbb a sejt közötti állományban, majd a nyirokrendszeren és a vénás keringésen keresztül, a vesén át távozik a szervezetből. Rendszeres gyakorlása minden erőfeszítés nélkül meghozza a várt eredményt!

A Civirsh harmonikusan erősíti, lazítja és nyújtja az izomzatot, eredményesen alakítja a fizikai testet, javítja a tartást, oldja a felgyülemlett stresszt, növeli a fizikai és pszichikai teherbírást. Ezen kívül javítja az általános közérzetet, vitalizál, EGÉSZséget teremt.

Webgalamb