Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

LÁMA REYNOLDS VADZSRANÁTHA
tanítás

DZOGCSEN és a MÁGIA: MUNKA a KIFINOMULT ENERGIÁKKAL

webcast online tanítás magyar fordítással
2020. november 21-22..
szombat 15.00-19.00, vasárnap 15.00-19.00
helyszín/Sambhala Tibet Központ
Budapest I. Attila út 123.  11cs

a kormányrendelet értelmében a maszk használata kötelező a helyszínen!
a kormányrendelet értelmében a résztvevők egymástól másfél méter távolságban lehetnek a teremben !

A webcast online magyar fordítású tanításon csak személyesen lehet részt venni a Sambhala Tibet Központban. A tanítás Lengyelországból érkezik Zoom-on, és a magyar fordítás (Tenger George) a Sambhalában lesz.
résztvételi díj / 15 000 Ft, amely összeg nagyrészt Reynold Vadzsranátha tiszteletdíját és a magyar interpretálás költségeit tartalmazza.

A tanításon való részvétel REGISZTRÁCIÓ köteles, név, telefonszám, email cím szükséges a sambhala@tibet.hu címre.

helyfoglalás 14.30-tól
maszk víselése ajánlott !
regisztráció szükséges, a sambhala@tibet.hu  címen !

Dzogcsen és mágia: munka a kifinomult energiákkal
Online szeminárium: 2020. november 21-22.
(szombat-vasárnap, 15.00-19.00 között, szünetekkel)

Mi is a varázslás? Általánosságban Nyugaton a mágiának rossz hírneve van. Mindez azzal kezdődött, hogy a keresztény egyház kijelentette, hogy a varázslást kizárólag a démonok és a gonosz szellemek segítségével lehet végrehajtani és véghezvinni, még az ún. „fehér-mágiát” is. A modern tudomány a valóságról és az okságról vallott saját mechanisztikus nézetével pedig azt állította, hogy a varázslás pusztán színpadon, a mozivásznon vagy a TV-ben végrehajtott érzékcsalódás. Mindazonáltal, a buddhista tantrákban számos olyan módszer található, amelyek segítségével az egyén a vele született egyes pszichikus erőket és képességeket képes előhívni és művelni, melyek olykor még a külső környezetre és az életünk eseményeire is hatással lehetnek. A dzogcsen szerint a hagyományos valóságunk, mely oly szilárdnak tűnik, nem más, mint a tudatunk káprázata. Egyben a kollektív energiáink megnyilvánulása is, amelyeket saját magunkon kívülre vetítjük. Ebben a szemináriumban, a buddhista tantrákban található néhány szádhana meditációs gyakorlatot fogunk megvizsgálni.

english

Generally in the West, magic has had a bad reputation. At first, the Church asserted that magic is only accomplished and executed with the help of demons and evil spirits, even what is called “white magic”. Secondly with modern science asserting its mechanistic view of causality and reality, so that magic is only illusions performed on stage.
However, in the practice of the Buddhist Tantras, using sadhana meditation, certain psychic powers and capacities innate in the individual may be evoked and cultivated in terms of healing, enrichment and prosperity, discovery and attraction, and the overcoming and dissolving of obstacles and negativities.
Such abilities, or siddhis, are developed in sadhana practice through visualization and meditation, incantation and mantra, and certain ritual activities. In this seminar, we will discuss some of these methods found in the various Buddhist Tantras.

Webgalamb