Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

KUM NYE TIBETI JÓGA
Kovács Endre
Kum Nye oktató vezetésével
minden kedden/18.45-20.30

kezdés szeptember 5./kedd
helyszín/Anahata központ
Budapest/VII. Hernád utca 40.
közel a Városligethez, tömegközlekedéssel könnyen elérhető, csendes utcában.
elérhetőségek
Metró/Keleti pályaudvartól gyalog 8 perc (a Hernád utca a Thököly útról nyílik, a ház pont a 4. sarok (Marek József, Hernád sarok)
Busz/30, 30A és Troli 74,75,79 : Ajtósi Dürer sor/Dózsa György út saroktól 5 perc gyalog az István utcán jobbra a 2.sarok
Troli/74,78,79 : Nefelejcs utca István utca saroktól az István utcán felfelé az első a Hernád utca balra.!
Térkép itt
Továbbra is 18:45-től lesz kapunyitás!
18:50-től elhelyezkedés-beszélgetés és pontban
19:00-kor már jógázunk 20:30-ig

kapunyitás/18.45

facebook.com/kumnyejoga
www.kumnyejoga.hu

www.tibetijoga.hu

A KUM NYE órák tematikája

Megtanulunk 10-15 test gyakorlatot rávezetve magunkat a belső energiáink megismerésére, teret hozva létre a relaxáció tapasztalatának kifejlődéséhez és a finom érzések szabad áramlásához.

A gyakorlatok egyedien nyitják meg  energiaközpontjainkat stimulálva azok harmonikus működését.

Elsajátítjuk az ellazulás gyakorlatait, az érzetek követését és kiterjesztését.

Megismerjük az örömteli légzést, az érzék megnyitó légzést, és az om ah hum légzést.

Önmasszázst alkalmazunk meditatívan megélve a finomabb érzéseket.

Mantra vibrációt is használunk k ombinálva a fizikai és légzésgyakorlatokkal növelve tudatosságunkat és az élmény erejét. 

Az órákat a Kum Nye jóga hagyomány vezetőjének felhatalmázásával vezeti Kovács Endre jóga oktató, Természetgyógyász Alternatív Mozgás és Masszázs terapeuta.

a gyakorlás hossza/108 perc
az első alkalom/1000 Ft

négy alkalomra bérlet/6100 Ft
nyolc alkalomra bérlet/11 000 Ft
alkalmi jegy/1800 Ft

Ezt a különleges jóga rendszert  Tarthang Tulku Rinpocse alakította ki  a nyugati világszámára. Különlegessége hogy feloldja a stresszt, átalakítja negatív szokásainkat és kiegyensúlyozottabb, egészségesebb napirendhez segít. Egyforma hangsúlyt fektet fizikai és pszichológiai tevékenységünkre, mindkettõ problémáit orvosolja, és energiáikat egyesítve gondoskodik szervezetünk olajozott mûködésérõl. Írott hagyományát tibeti orvosi könyvekben, valamint õsi buddhista iratokban leljük föl. Tibetben a haladott meditációk kiegészítéseként tanították. A teljes gyakorlatsor 115 gyakorlatból áll, de pár gyakorlat megtanulása és elmélyítése is elegendõ a Kum Nye lényegének megízleléséhez. A teljes rendszer ülõgyakorlatokból, légzõgyakorlatokból, önmasszázsból és speciális testtartásos mozgásokból áll. Az egyszerû és hatékony gyakorlatokat fiatalok és idõsebbek egyaránt biztonságosan végezhetik.

A Kum Nye Jóga lényege

A belső öszhangunk kulcsa és a világgal való harmonikus kapcsolatunk mind az érzéseinken  és érzékelésünkön nyugszik.Táplálhatjuk testünket és tudatunkat azzal, hogy mélyen megérezzük érzéseinket és kiterjesztjük azt a ritmusos áramlást amit megadnak számunkra, kapcsolódva a mindenség életerejéhez. A kumnye jógán keresztül felébresztjük érzéseinket, amiket majd kiterjesztünk és felhalmozunk mígnem éberé válunk a mélyen mindent átható energia mezőre testünkben és azon túl is.  Ez az energia belsőleg serkenti önmagát, hogy fenntartsa és táplálja a hétköznapi életünket,  újrahasznosítva a blokkolt érzelmi minták maradványait  élővé és egészségesé téve minket.  Amint a test és légzés megfelelően nyugodt és relaxált lesz, szinte varázsszerűen felébrednek az örömteli érzések. Ezek az érzések felhalmozódnak és kiterjednek, ez a kumnye krémje, a lényeg. Ez a nektár egyenletesen gyógyítja kapzsi, sötét oldalunkat, a kiegyenlítetlen részünket mely ellenünk cselekszik. Ezen érzések enyhítő minősége gyógyítja a gondolatokat, érzelmeket, fogalmakat és képeket, átölelve őket  negatív minőségüket feloldva. Megtapasztalva önmagunkat és másokat mint a mindenség életerejének folytonos megnyilvánulását.

kumnyejoga.hu    tibetijoga.hu

Webgalamb