Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

székhely / telephely H-Budapest I. Attila út 123..
(00-36) 70 431 9343   (00-36)70 944 0260   (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAN/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-41
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

Khentrul Rinpocse tanítása a Sambhala Tibet Központban
2016 augusztusa
Tanítást és szóbeli meghatalmazás a Kálacsakra-Sambhala ösvényen való elinduláshoz
2016. augusztus 17./szerda/17.30
2016. augusztus 18./csütörtök/17.30
helyszín/Sambhala Tibet Központ/Budapest I. Attila út 123.  11cs

Kedves Barátaink!

Mesterünk, Khentrul Rinpocse, április végén tartott egy bevezető szintű tanítást Sambhala valódi jelentése címen. Itt volt szó pár alapvető buddhista nézetekről, Sambhala jelentéséről, a benne rejlő kiemelkedő lehetőségekről és a Kálacsakráról.

Aki nem tudott ott lenni, itt megnézheti a teljes felvételt, itt láthat belőle bevezetést

Khentrul Rinpocse weboldala/www.rimebuddhism.com

Ha úgy érzitek, hogy a Rinpocse tanítása hasznos számotokra és szeretnétek egy lépéssel közelebb kerülni Sambhalához, a Kálacsakrához vagy a valódi önmagatokhoz, buddha-természetetekhez, akkor itt a remek lehetőség, hogy elinduljatok ezen az úton!

Két lehetőségünk is van
Sambhala gyakorlat - ez egy rövid gyakorlat, ami által kapcsolódunk a Kálacsakra tanításokhoz és tudatunkat a megvilágosodás célja felé fordítjuk, megalapozva azt a kapcsolatot, ami a következő újjászületésünket Sambhala birodalmában eredményezheti. Így már csak egyet kell élünk, hiszen a Sambhalába születés garantálja, hogy az ottani életünk során elérjük a teljes megvilágosodást.

Kálacsakra gyakorlat-rendszer - ha már elhatároztuk, hogy minél előbb szeretnénk elérni a teljes felébredést, a teljes buddhaság állapotát és segíteni akarunk ebben minden lénynek, akkor nem várunk a Sambhalai életre, hanem most azonnal elkezdjük a rendszeres, kitartó munkát: négy külső előkészítő, őt belső előkészítő, kettő fő gyakorlat, hat Kálacsakra jóga. Ezekből a gyakorlatokból áll a teljes megvilágosodáshoz vezető Kálacsakra rendszer itt a Földön.

A Sambhala-Tibet központban, augusztus 17-én és 18-án, délután 17:30-tól 20:00-ig Khentrul Rinpocse tanítást és szóbeli meghatalmazást fog adni a Kálacsakra-Sambhala ösvényen való elinduláshoz. A tanításra bárki eljöhet, hiszen a legalapvetőbb dolgokkal fogunk most foglalkozni. Felkészülésképp a fenti négy videót lehet meghallgatni (vagy újrahallgatni).

- Az augusztusi két nap során a Rinpocse megtanít minket a Sambhala gyakorlat végzésére, elmagyarázza sorrol sorra annak jelentését.

- Ezek után pedig szóbeli átadás következik, egyik nap a Sambhala gyakorlat végzéséhez, a másik napon pedig a Kálacsakra kilenc előkészítőjéhez és első fő gyakorlatához kapunk átadást/áldást. Bár sok gyakorlatot már átadás nélkül is végezhetünk, az átadás biztosítja a vonal áldását, ami által a gyakorlatok sokkal hatékonyabbak lesznek és így minden részét végezhetjük majd.

Felajánlás a tanításért és az átadásért/2500 Ft/nap
E mellett, aki szeretne és van anyagi lehetősége, tud még személyes pénzbeli felajánlást is tenni a Rinpocsénak, ha szeretné kifejezni, hogy amit kap, az ennél többet ér számára.

A tanításra késve is be lehet csatlakozni, mivel a tanítást felvesszük, az átadás pedig a tanítás végén fog következni.

A helyszínen a tanítás alkalmával vagy később is, lehetőség lesz megvenni a két gyakorlat szövegét magyar nyelven, illetve a Rinpocse könyveit angol nyelven.

Kérünk, hogy segítsétek az előkészületeket azzal, hogy előre regisztráltok ezen az oldalon
http://goo.gl/forms/LEFOUto5m1r9IrBE3

Aki úgy érzi, hogy idén vagy jövőre szeretné elkezdeni a Sambhala vagy a Kálacsakra útját, annak mindenképp javasoljuk hogy most éljen ezzel a lehetőséggel. Később biztosítunk további magyarázatokat és közös gyakorlást is.

Kérünk titeket, hogy továbbítsátok a hírt a tanításról ismerőseiteknek, akiket érdekelhet ez az út!

A Magyarországi Dzsonáng Kálacsakra Gyakorlók Közössége

Webgalamb