Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

FEHÉR BARLANG ÚT A NÉGY ÉGTÁJ JEGYÉBEN
8 alkalmas sámánikus avató kurzus
SOMOGYI ISTVÁN KARAK és Dr BERÉNYI AURELIA "FEHÉR KOLIBRI"
vezetésével

legközelebb/"ÉSZAK" Miért vagyok Itt?
2017. október 12./Várnegyed
2017. október 20./Sambhala Tibet Központ


„A lélek tiszta és szent anyaméhének, újraszülő belső figyelmének, égi szerelmének a szimbóluma a Fehér Barlang. Őserők idéző köre, szakrális szellemiség, gyógyító rituálterek vezetett útja, belső elhívás, lélekmélyben közös ősiség, az isteni, anyai és atyai gondoskodás bábai öle, kísérő ölelése a Kereső számára... újjászületni.”

A Négy Égtáj jegyében indulunk utunkra, a Fehér Barlang Útra, amely egy tiszta, erőben felemelő, egyben elmélyítő külső-belső utazás és újjásszületés. Beavatás. Az Úton lelkünk, szellemünk és testünk paripáin, parázzsal táplálkozó táltosain szárnyalunk egy olyan új életállapotba, amelyben a kiteljesedés, az erőnkbe beállás, az álommegvalósítás elkerülhetetlen hozományunk. Honnan lesz parazsunk? Csakráink, életerő központjaink máglyáit gyújtunk meg, a tüzében sorsunk, tehetségeink és képességeink rönkjeit izzítjuk parázzsá, meghívva mindennapjainkba önnömagunk Legfelső Énjét, az igaz figyelmet, mágust, a sámánt, a tudót, aki mindnyájunkban ott lakik. A tudó, aki ismeri vágyait, ismeri lehetőségeit, aki ismeri saját testét, bejáratos saját lelkébe és vezetni engedi magát önnön Nagy Szellemével. Felébresztjük belső Sámánunkat, aki Természetanyánk, Föld Nagyanyánk dimenziókon átívelő mesteri szolgálattevője, gyógyítója, hőse, vándora, akinek tiszta betekintése van személyiségeink és lelkünk legeslegmélyebb rétegeibe.

Részletvezérelt, intenzív figyelemben és szakrális erőben áramló önismereti csoportmunkánkkal ritkán vagy eddig kevéssé tapasztalt módon fejlesztjük érzékenységünket, érzékelő képességeinket, ami segít bennünket kapcsolatba kerülni és megtanulni testünk jelzéseit, érzéseink anyagban tapasztalható tolmácsának kifinomult nyelvét, a saját belső nyelvünket. A folyamat hozzásegít ahhoz, hogy megjelenő képeink, szimbólumaink, látomásaink gyógyítsanak, vezessenek, életünkben ténylegesen megvalósuljanak. Amikor megtanuljuk saját jelzésrendszerünket, ez a tudás örök szövetségesünkké és belső bölcsességünkké válik, így juttatva könnyebb, erősebb, igazabb döntésekhez és életvezetéshez minket. Blokkjainkat könnyedén tudatosítjuk és oldjuk majd, az őket haszontalanul tápláló gondolatokkal együtt, a sámáni vezettetés égisze alatt.

Az irányokról
Az ősi, szerves kultúrák nagy részében személyes életünkkel kapcsolatban négy alapvető kérdés merül fel. Ha ezeket az égtájakhoz rendeljük, az a következőképpen néz ki:

• NYUGAT/ „Honnan jöttem?”
2017. szeptember. 28. helyszín/Vár-negyed
2017. október 6. helyszín/Sambhala Tibet Központ Bp. Attila út 123. 11
Mi a személyes múltam? Kik a felmenőim? Milyen előző életek folytatása a mostani életem?

• ÉSZAK/„Miért vagyok itt?”
2017. október 12. helyszín/Vár-negyed
2017. október 20. helyszín/Sambhala Tibet Központ/Bp. I. Attila út 123.
Mire születtem? Mi az életfeladatom? Mi a születési látomásom? -

• KELET/ „Mi a következő lépésem?”
2017. október 26. helyszín/Vár-negyed
2017. november 3.  helyszín/

• DÉL/ „Ki vagyok én?”
2017. november 9. helyszín/Vár-negyed
2017. november 17. helyszín/

A kurzus során ezeket a kérdéseket közelítjük meg, hiszen mindegyik válaszhoz hosszú út vezet. A megközelítés módszerei: légzésgyakorlatok, testtartások, csakra-meditációk, állattánc, lélekutazások az Alsó-, Középső- és Felső Világokba. Az avatófolyamat során erőteljes, transzba hajló csakra- és tudat hangolásainkat szakrális hangszerekkel (táltosdobbal, gitárral, dorombbal, csörgővel, hangtállal) és csakraspecifikus mantrákkal segítjük kibontakozni. Emellett sámánikus és testorientált fizikai és lelki gyakorlatokkal erősítünk, úgy, mint éneklés, hangadás, érintés- és mozgásműveletek, diád gyakorlat, NLP (neurolingvisztikus programozás), a gendlini Fókusz módszer, szimbólumtechnikák, víz-, étel- és kristályprogramozás elemeivel.

Ezek összetevő mechanizmusait vegyítjük folyamataink stimulálása során, annak érdekében, hogy tudatosan, hitelesen, önvezérelten, intenzíven, mégis harmonikusan lehessünk az Itt és Most-ban, kitágítva és bejárva önmagunk személyiségen túlmutató határait. A csakráinkkal való kapcsolatteremtés innentől kezdve folytatódni fog a mindennapjainkban, intenzív kihatással, rezgésemeléssel életünk minden területén.

A folyamatról
A csoport félig nyitott, félig zárt. Az egyes alkalmak egymásra épülnek és párosával összetartoznak, a Négy Égtáj irányai és fő kérdései mentén haladva. A teljes folyamat során szabadon be lehet csatlakozni bármikor, de csak egységenként, amelyek két összetartozó időpontból állnak. Tehát legkevesebb egy Égtájhoz várjuk az elköteleződést. Mivel mélyre megyünk, fontos egy-egy kérdés lekerekítése, teljessége. Az egyes egységek és a teljes folyamat végén is rátekintünk a bejárt Útra, összegezve és tápláló útravalóként becsomagolva élményeinket, megújult énjeink biztonságos első lépéseihez és a nagyobb, életreszóló Út bejárásához értékes elemózsiaként.

Mivel a folyamat során szükséged lesz a fesztelen jelenlétre, belső figyelemre, ezért kérjük, hozz magaddal kényelmes fehér, vagy pasztellszínű váltóruhát, amelyben szabadon, zavarmentesen tudsz mozogni, és jól is érzed magad benne. Kifejezetten akadályozza az elmélyülést az olyan viselet, amely szorít, feszes vagy bizonytalan, mozgásos megfelelési kényszereket kelt. Ha hajlamos vagy az izzadásra, akkor érdemes két váltó ruhát hozni, amellyel megkíméled magad, hogy az átnedvesedett textiltől kényelmetlenül érezd magad, esetleg fázz. Érdemes vizeskulacsot, flakont hoznod magaddal. Fontos erőtárgyaidat, szakrális tárgyaidat is hozd magaddal, ezek úgy ruházhatók fel erővel, energiával, ha veled tartanak folyamataidban.

A cserenergiáról
A csoport létrejöttét és feltételeit a cserenergia, azaz az ajánlott adományok támogatják. Az ajánlott adományokat hálásan „Shanti”- ban fogadjuk. 1 Shanti 1.000 Forintnak felel meg. A Shanti az a pénzadomány, amelyet szívből és szívesen ad az adományozó. Az egyes alkalmakhoz ajánlott adományok társulnak. A Fehér Barlang beavató csoportjának ajánlott adományai a következők:

• Egy egység, egy Égtáj (amely két alkalmat foglal magába): 12 Shanti

• Négy egység, mind a négy Égtáj (amely a nyolc alkalmat foglalja magába): 40 Shanti

Természetesen, ezek nem kizáró feltételek, amennyiben valaki számára megterhelő lenne az ajánlott adomány, de elhívást érez, az ő jelzését elfogadással várjuk, megbeszélésre.

jelentkezés, tájékozódás
feherbarlang@gmail.com

A facebook esemény bejelölése csak tájékoztató jellegű, előnyt élvez az emailes regisztráció, köszönjük, hogy segíted munkánkat az időben jelzéssel, akár elköteleződésről, akár távolmaradásról legyen szó. Létszámlimit: 21 fő.

Az érkezés 18.00 órától kezdődik, a program 18:30-kor indul. Kérjük, lehetőség szerint 18.00 órára érkezz, hogy a program indulásakor, átöltözve, megnyugodva, megérkezve már a teremben lehess. Erre fél óra áll rendelkezésre, amikor is regisztrálni van idő, át lehet öltözni, ismerkedni, letenni a hozott városi rezgéseket, szépen, lassan hangolni és landolni kezdés előtt. Ez fontos. Pontosan kezdünk 18:30-kor a körben ülve! A zárás 21:30 körül várható, de ha a folyamat úgy kívánja, ez 22.00-ig tarthat. Tekintettel az érzékeny állapotra és energiákra, amik a program végén jellemzik a résztvevőket, az útnak eredésre, átállásra itt is fél óra áll rendelkezésre. Ezt követően ne legyen más programod, csak a hazaérkezés és pihenés.

Nagy szeretettel várunk a Fehér Barlang Úton!
Áldás legyen folyamatainkon!

AHO!

Karak és Fehér Kolibri

Webgalamb