Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

székhely / telephely H-Budapest I. Attila út 123..
(00-36) 70 431 9343   (00-36)70 944 0260   (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAN/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-41
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

Egyensúlyban félelem nélkül, szeretetben
avagy azok vagyunk, amit (bev)eszünk
dr. VÁGÁNY MELINDA
agrármérnök, jogász
előadása
2020. február 8./szombat 18.00
helyszín/Sambhala Tibet Köztpont/Budapest I. Attila út 123.  11cs

Egyensúlyban félelem nélkül, szeretetben – avagy azok vagyunk, amit (bev)eszünk

13 évvel ezelőtt az akkor tíz hónapos kisfiam elborzasztó bőrproblémákkal küzdött: nedvedző, viszkető ekcémás véres sebek borították mindenhol. A férjem úgy döntött, kivisszük Luganoba, Holecz professzorhoz, akit régóta ismert. Ő nem csak azt mondta meg, mi a probléma, hanem azt is, hogy hogyan tudjuk orvosolni…

Így kezdődött az út, amin végigmenve a professzor most magyarul is megjelent világhírű könyvének egyik fordítója vagyok, ami két hét alatt elfogyott, és a sikerlisták élére került. Több, mint egy évtizede a gyakorlatban is sok tapasztalatot szereztem módszeréről: ez, ami arra ösztönzött, hogy a könyv kapcsán megosszam másokkal is mindazt, amit megtanultam.

Előadásomban röviden vázolom, mi volt az én utam, ki az a Holecz professzor, olyan kérdéseket érintek, hogy milyen társadalmi környezetben élünk, milyen a bennünket körülvevő egészségügy, és mi milyenek vagyunk, milyenek választásaink, mit várunk el. Mit tehetünk annak érdekében, hogy lehetőleg elkerüljük a bajt, a passzív csodavárást, hogy mielőbb választ találjunk kérdéseinkre, melyet akár saját testünk tesz fel könyörtelenül...

A gyakorlati ismereteket a légzés-mozgás-táplálkozás hármas pillérrendszere köré csoportosítom, beszélek ezek egyszerű, de hatékony, a mindennapokba jól beépíthető technikáiról, a mindennapokban megszokott főzési módszerektől való apró, de lényegi eltérésekről, az alapanyagok beszerzéséről környezetünkben, a használatos eszközökről, a táplálkozás rendkívül fontos mikéntjéről, technológiájáról, sorrendjéről. Eddigi beszélgetéseim során több tipikus kérdéssel is találkoztam, melyeket a GY.I.K oldalakon csokorba gyűjtöttem a válaszokkal együtt.

Célom, hogy alapvetően gyakorlati tanácsokkal segítségére legyek mindazoknak, akik a Holecz professzor könyvében leírtak szerint szeretnének élni, táplálkozni – de legfőképpen megelőzni a betegségeket, vagy azokból mielőbb meggyógyulni.

Beoltva / könyv

interjú prof. Holecz Ferenccel TV2

interjú prof. Holecz Ferenccel facebook

interjú prof. Holecz Ferenccel kvarcfm

Szabadföld cikk prof. Holecz Ferencről

Webgalamb