Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

DEVALON

Kihívások a spirituális úton

Challenges of remaining true to spiritual path
tanítás
2012. június 8./péntek/19.00
helyszín: Sambhala Tibet Központ


Devalon/2012. június 8-13.

Izzasztókunyhók: június 9-13. között minden nap.
A kezdés pontos időpontjait csak Devalon érkezése után tudunk mondani. Rendszerint 12-ig kell megérkezni a helyszínre: Nagybörzsöny, völgy u. 49.

Nagybörzsöny könnyen megközelíthető autóval, vagy vonattal és autóbusszal. A vonatok óránként indulnak a Nyugatiból, Szobon kell átszállni buszra. Másfél óra út Budapestről.
A helyszínen 2 szoba és padlástér, konyha, fürdőszoba van, és napi 1000 Ft-ért igénybe vehető. Szállás a faluban rendelhető az interneten keresztül napi 3000 Ft-ért.
A látomáskeresés is innen indul, és a közeli hegyekben lesz.

Információk a látomáskereséshez:
A látomáskeresés 4 nap száraz böjt, (evés és ivás nélkül), magányosan az erőben. Az indiánok speciális beavatási szertartása, amelyben kapcsolatba kerültek önmagukkal, ősi szellemeikkel, a Teremtővel, és a Föld (Természet) anyával.

A mai nyugati ember számára ez egy jó lehetőség saját gyógyító erejének megtalálására, az elmélyülésre, meditációra, és különböző nehézségek legyőzésére. A fizikai megvonás és meditáció hatására látomások, álmok, belső szellemi üzenetek érkezhetnek, illetve szellemi gyakorlatok végezhetők.

A látomáskeresésről Devalon útmutatásokat, csoportos tanításokat fog adni, hogy biztonságosan sikerüljön az elvonulás. Személyesen beszélget mindenkivel indulás előtt. Az első napon (9-e szombat) izzasztókunyhó, és az első böjti éjszaka még a táborhelyen történik. Vasárnap reggel helyezi el az embereket a hegyen, egymástól kellő távolságban. Szerda, 13-a reggel jön vissza a látomáskereső, ahol teával, gyümölcslével, izzasztókunyhóval, egyéni beszélgetéssel zárul a látomáskeresés.

Amit a hegyre vinni kell: - felajánlások: 8 darab 2m- hosszú, 1,4 m széles textil, amelyben nincs fekete, vagy szürke szín, és 8 csomag dohány. Ezek hagyományos indián felajánlások, a tibetieknél, hinduknál rizs, füstölő, stb. a felajánlás, más kultúrában más. A felajánlás egyfajta ajándék, amit a spirituális szellemi segítőknek ajánlunk fel, és a látomáskeresés helyszínén hagyjuk. Ha valaki már volt korábban látomáskeresésen, annyiszor 8 dohány és textil szükséges, ahányadik a látomáskeresés.
- amire még szükség lesz: sátor (hacsak nem akarsz a hagyományos földbe ásott gödörben lakni, amelynek a tetejét ágakkal takarják be), füstölő, pipa, elemlámpa, hálózsák, és olyan öltözet, amit táborozáshoz vinnél. Jó, ha a sátor esőbiztos!
- A Devalon számára tett felajánlás 40 ezer Ft.

Információk az izzasztókunyhókhoz: A kunyhók kezdése rendszerint 14- 16 óra körül van, és kb. 2 órán keresztül tartanak. A szerdai kunyhó korábban kezdődik 11 óra körül. A kunyhók előtt Devalon mindenkivel személyesen beszélget, ezért az érkezést dél körül várjuk, szerdán 9-kor.

Az izzasztókunyhóban lehetőség van önmagunk, vagy mások gyógyítására, választ kaphatunk belső kérdések tisztázására, testi, lelki tisztulásra. Eltávolítja a felgyülemlett stresszt, és Devalon segítségével szellemi útmutatást kaphatunk.

Természetközeli tapasztalat, a tűz, a föld, az elemek gyógyító hatásai érvényesülnek!
-  amire szükség lesz: felajánlás: 1 textil, 1 dohány
-  öltözet: fürdőruha, papucs, pareo- vagy strand kendő, törülköző, fejkendő, polifoam, menstruáció alatt a lányoknak piros kendő a derékra
-  Felajánlás Devalonnak kunyhónként 8000 Ft. Családok, ill. több kunyhón való részvétel esetén kedvezmény kérhető.
Szervezési okból kérjük, ezen az internet címen jelezzétek részvételi szándékotokat: (csetneki3@gmail.com)
A kunyhóban kényelmesen 20 – 25 ember fér el!

Webgalamb