Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

székhely / telephely H-Budapest I. Attila út 123..
(00-36) 70 431 9343   (00-36)70 944 0260   (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAN/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-41
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

Képgaléria

Családállítás

A gyógyító valóság
Boldog Dániel Zoltán vezetésével

2012. május 20. /vasárnap/10.00-17.00
2012. április 15. /vasárnap/10.00-17.00

logo.jpg
Mindannyian részei vagyunk egy nagyobb rendszernek: családunknak, népünknek, és egyre táguló körökben magának a Teljességnek. A családállítás során a Teljesség szemével nézünk rá életünkre, egy magasabb nézőpontból látjuk sorsunkat, kapcsolatainkat, céljainkat és feladatainkat.
Ehhez meg kell tennünk a leghosszabb utazást: azt, amely fejünktől a szívünkig vezet... Eleink gyógyító szertartásaihoz, sámánutazásaihoz hasonlóan belépünk abba a birodalomba, ahol a mesék, dalok és álmok születnek. Itt történhet meg a gyógyulás, az oldódás, a rendeződés, ami aztán kihat az egyén életére is.
Valami nagyobb van itt jelen, ami előtt elhallgatunk, amit követünk. A teljességet rend hatja át: a szeretet rendje.
A Bert Hellinger nevéhez fűződő módszer segítségével képviselők révén a térben megjelenítjük (felállítjuk, innen az elnevezés) az egyén családját, vagy élethelyzetének, hozott témájának szereplőit. Ekkor beindul egy finom, szellemi mozgás, és lépésről-lépésre feltárul a gyógyító valóság.

Kiknek ajánlom?
A skála igen széles: az életvezetési, érzelmi gondoktól kezdve kapcsolati, párkapcsolati, családi problémákon keresztül tanulási, egészségügyi, gyermekvállalási kérdésekig. Munkahelyi és üzleti területen is alkalmazható.

A családállítás menete
Egy-egy foglalkozás 8-12 fős kiscsoportban zajlik. Kétféle pozícióban vehetsz részt: saját állítással vagy résztvevőként.
Aki saját állítást kér, pár szóban összefoglalja azt a témát, élethelyzetet, aminek megoldását keresi. A csoporttagok közül kiválasztja és a térben elhelyezi azokat, akik képviselik témájának szereplőit. A képviselők nem tudnak semmit az általuk képviselt személyekről, mégis, megjelenítik a köztük zajló dinamikát, átélik a rájuk jellemző érzelmeket, kifejeznek jellegzetes viselkedésmódokat, történéseket. Az egész minél kevesebb beszéddel zajlik, a képviselők inkább a térben mozogva, egymáshoz közelítve vagy távolodva jelenítik meg az általuk képviselt személyeket.
Ezután a családállításvezető egy-egy szereplő helyzetének megváltoztatásával, gyógyító mondatok kimondatásával segíti a kirajzolódott mező rendeződését.
Aki résztvevőnek jelentkezik, mások állításában vehet részt képviselőként, vagy megfigyelőként. Ebben a pozícióban átélhetők a közös emberi sors mélységei, archetípusai. Gyakran saját élethelyzetére is megoldást talál vagy jobban rálát, aki mások állításában résztvesz. Gyógyító, megtisztító élmény belemerülni a családállítás energiájába.

Keretek
A foglalkozás 10-17 óráig tart. Pontosan kezdünk, kérlek érkezz negyedórával korábban. A befejezési idő a jelentkezők számától függően változhat. A csoport min. 8 fő jelentkezése esetén indul.
A családállítás ára saját állítást kérőnek 8000 Ft, résztvevőnek 3000 Ft. (Ha anyagi gondjaid vannak, kérlek szólj, és megbeszélük egy rád szabott árat, az energiaáramlás egyensúlyát figyelembe véve.)

Fontos:
Előzetes jelentkezést kérek telefonon (+3620-5436902), vagy emailben (boldogdaniel@gmail.com)!

Várlak szeretettel, ha a továbblépést keresed életedben, ha új kezdetek előtt állsz vagy a régit szeretnéd végre lezárni, ha gyógyulást és erőt keresel, vagy ha csak kíváncsi vagy és megmerítkeznél a családállítás különleges energiájában.

Bemutatkozás
Integrál szemléletű rendszerterapeuta, család- és szervezetállító vagyok.
1990-től a Humanisztikus Korszak Alapítvány képzésein a humanisztikus és transzperszonális pszichológia számos erőteljes módszerét tanulmányoztam dr. Honti László Eldor vezetésével. Tőle tanultam az emberi segítés eszköztelen eszközét: a másik ember teljes elfogadását és az odaadó, gyógyító figyelmet.
2005-ben találkoztam a Ken Wilber nevével fémjelzett integrál szemlélettel. Úgy éreztem, minden addigi ismeretem és tapasztalatom a helyére került. Az Integrál Akadémia hároméves képzését elvégezve átfogó térképet kaptam kezembe az emberi fejlődés lehetőségeiről.
A családállításhoz személyes életem válsága révén jutottam el. Saját bőrömön tapasztaltam megrendítő erejét és tisztaságát. 2008-2010 között végeztem el a Budapesti Hellinger Intézet családállítói képzését, Pálmai Dezső vezetésével és szelíd útmutatásával.

Munkámmal igyekszem az összhangot, a mindent átölelő egységet erősíteni magamban és a hozzám fordulókban.
Boldog Dániel Zoltán

Webgalamb