Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

kérjük, folyamatosan kísérd figyelemmel a weboldal programjainak adatait, mivel a szervezés folyamán a tartalom (hely, idő) adatai változhatnak!!!

Rendszerterápia – Családállítás
BOLDOG DÁNIEL ZOLTÁN
2019. október 27./vasárnap 09.30-15.30
helyszín/Sambhala Tibet Központ
Budapest I. Attila út 123.  11cs

- Ha gyógyulást keresel, ha kapcsolódnál, ha újrakezdenél, ha elindulnál
- Ha elfáradtál, ha visszapillantanál, ha a csendben elmerülnél, ha végre megszólalnál

Várlak szeretettel!

Boldog Dániel Zoltán
rendszerterapeuta, család- és szervezetállító

részvételi díjak
saját témával / 9000 Ft
segítő résztvevőként / 3000 Ft

részvétel csak előzetes jelentkezéssel
boldogdaniel@gmail.com vagy   0670 613 7979

A módszerről bővebben

Nem elkülönült egyénekként létezünk és alakítjuk sorsunkat kedvünk szerint – hanem a létezés nagy szövetébe simulunk, akár tudunk róla, akár nem. Minden rokonom! – szól az ősi fohász, vagy: Legyen minden lény boldog!

Szabadságunk az adott keretek között bontakozhat ki igazán: amennyire elfogadom azt, amit és ahogyan szüleimtől, őseimtől kaptam, annyiban szabadulok fel arra, hogy valamennyivel én másként élhessek, új utakra léphessek, valami újat hozhassak a világba.

A szellemi keresést és a megvilágosodás ígéretét sokszor használjuk manapság arra, hogy gyökereinkről elfeledkezzünk és elutasítsuk családi örökségünket. Ebből fakad az a spirituális bevásárló-mentalitás, amit Trungpa rinpocse spirituális materializmusnak nevezett. Valamit kergetve egyik tanításról a másikra megyünk, az Eget kutatjuk, miközben valódi erőnk a Földben rejlik, az egyszerű és magától értetődő dolgokban, a hétköznapi életben.

Ehhez meg kell tennünk a leghosszabb utazást, az igazi zarándoklatot, mely fejünkből a szívünkig vezet.

A családállítás ezen az úton kísér bennünket.

Hogyan zajlik mindez

Képviselők segítségével felállítjuk, megjelenítjük a térben egy adott rendszer (család, párkapcsolat, egészség, munkahely… stb.) elemeit. Ekkor beindul egy finom, szellemi mozgás: a képviselők helyzete leképezi az adott rendszer működését. Ha figyelünk, és követjük ezt a mozgást, teret nyithatunk a rendszer gyógyulásának: a részek megtalálják kapcsolatukat egymáshoz és az egészhez. A valóság gyógyít, semmi más.

Bármilyen kérdést, elakadást, témát hozhatsz, ami jelenleg foglalkoztat. Ha „csak” segítő résztvevőként jössz, akkor mások témájának megjelenítése által a saját rendszered is megérintődik és gyógyul, értékes felismerésekkel, megélésekkel gazdagodsz.

Amire még számíthatsz

Ne lepődj meg, ha reggel füstfelajánlási szertartással kezdünk, hogy kapcsolódjunk az Éghez és Földhöz, továbbá a nap folyamán időről-időre csendes ülőmeditációval érintjük meg alapvető jóságunk talaját.

Magamról

Boldog Dániel Zoltán vagyok, 1972-ben születtem Kiskunfélegyházán. Két felnőtt hölgy édesapja és egy kis tündér nagyapja vagyok. A Hellinger Intézetben Pálmai Dezső irányítás alatt tanultam és végeztem 2011-ben, mint rendszerterapeuta, család- és szervezetállító. Emellett az Integrál Akadémián képződtem 2006-2009 között, ahol egy széles spektrumú szakmai térképet kaptam segítői munkámhoz.

A nemzetközi Shambhala Közösség tagja vagyok, Szakjong Mipham rinpocse tanítványa, gyakorló, meditáció oktató.

Webgalamb