Tibetet Segítő Társaság Sambhala Tibet Központ
Tibet Support Association Sambhala Tibet Center

H - Budapest 1012 Attila út 123. (0036)70 944 0260 (06-1)782 7721
sambhala@tibet.hu   www.tibet.hu   tibetpress.info
Facebook/Sambhala Tibet Központ   Facebook/Tibett Segítő Társaság
MagnetBank/ 16200010-00110240
IBAM/HU94 16200010 00110240 00000000 SWIFT/HBWEHUHB
(1%) adószám/ 18061347-1-43
nyitva tartás/hétköznap 12.00-20.00 hétvégén előadás függő

Közreműködő Bank
Közreműködő Bank

ÁLOMVÖLGY vendégkönyv

"Csodálatos, feledhetetlen utazás volt. Néha attól féltem, hogy annyira elkalandozik a képzeletem, hogy lemaradok egy pillanatról. Az hiszem, többszöri megnézéssel új utakat mutathat. Mindenkinek ajánlom!"


"Minden túlzás nélkül állítom, hogy varázslatos volt. A zenével együtt elképesztően mélyre vitt... ott sétáltam én is az erdőben, szinte éreztem a ködöt, a hideget, ahogy ropog a hó a talpam alatt. És nem lehet elmenni azok mellett a csodálatosan megtalált szavak mellett sem, amikkel tagoltad a hangulatokat. A fotók, mintha festmények lennének...És megszűnt az idő... A végén pedig feloldódtam a fényben... Köszönöm!"


"A pillanat határait tágította ki minden irányba. Zuhanás-szerű tempóval vitt intenzív mélységekbe. Hol egy sötét, sűrű vízben igyekeztem nehéz testtel előre haladni; máshol pedig túlvilági madárként suhantam bölcsen a fizikai világ felett.
Útikönyvet kaptam ahhoz, hogy amikor szükségem van rá, újra és újra rálépjek arra a titokzatos ösvényre, ami a létezés tökéletességéhez elvezet."


"Elindulunk vele együtt, s megérkezünk valahova egészen távolra vagy éppen közelre önmagunkban. Kikapcsol, átszellemít, az idő megszűnik létezni. Misztikus és varázslatos utazás a léleknek. A tapasztalata mindenkinek más lesz, de az érzés, hogy egy másik világban járt, az biztosan egyező lesz."


"Ha azt hiszed, hogy valaha elvonultál már a világtól, akkor eljött az idő, hogy rálelj az Álomvölgy kínálta, semmivel össze nem hasonlítható útra. Ha azt gondolnád, hogy teljesen tiszta fogalmaid vannak a harmóniáról, akkor ne hangoztasd ezt, mielőtt meg nem nézed az Álomvölgyet. Elragad, elrepít, elvarázsol. Ne ijedj meg, a végén felmerülhet benned, hogy jó-e hogy visszajöttél. Ettől nagyon jó!"


"Szeretem az erdőt, a kirándulást, a lombok koronáján beszűrődő napfényt. A valóságosat és a bennem lévőt is. Az Álomvölgy képeiből születő film összekapcsolja e kettőt, ismerős ösvényeket mutat, mégis rengeteg felfedeznivalót kínál. A kanyarokon túl újabb és újabb ismeretlen vidék. Hol járunk valójában? – teszem fel a kérdést, és ejtem is el ugyanabban a pillanatban. Nem akarok mást, csak menni egyre beljebb és beljebb. Ajánlom mindenkinek, hogy fogadja el az invitálást, induljon el és fedezze fel Álomvölgy tájait a film készítőjével, Vancsó Zoltán fotográfussal."


"...magával ragadóan elutaztatott a Lét és Nemlét hajszálvékony határmezsgyéjéhez, lehántatta velem a valóság látás adta felszíni rétegeit, és teret teremtett arra, hogy teljes önvalómmal nézzek rá arra, ami odakint van... igen, ez egy furcsán megengedő tükör, egy majdnem hogy elasztikus iránytű és egy hosszú éveket röpke órácskába olvasztó sajátos, de nem magányos lelki gyakorlat… nem drasztikus, nem fájdalmas, hozzád igazodik… és ettől mindig más… és mindig más úton, de mindig ugyanoda vezet vissza, Hozzád…"
"Olyanok ezek a képek, mintha olajfestmények lennének, amit spaklival festenek, ronggyal törölnek vissza, hogy az alatta lévő rétegek is visszaköszönjenek. Magam is fotografálok, de most ennek hatására újra festenem kell!"

"Számomra az Álomvölgy egy spirituális utazás élményét adta amely során az agyam teljesen kikapcsolt és a film előrehaladtával a belső világom varázsát éltem át."
"Gyönyörű, megragadó intellektuális élmény, a vizuális izgalmak és a zene nagy találkozása a lélek felfedezésével, a tudatossal és tudattalannal."
"Miután kijöttünk a teremből, még leültünk a kávézni, mert egyszerűen nem ebben a világban voltunk – és rossz is volt belegondolni, hogy hol is vagyunk!"

Webgalamb