összes könyv új könyvek Bódhiszattva Kiadó

Jövendölő Önismereti Kártya

Buddhista Önismereti kártya

szerző/Harangozó Viktor, Gulicska Lőrinc, Eöry Tamás

Samadhi Shop kft

3990 Ft

Szeretettel üdvözlünk mindenkit az önismeret mélységes birodalmában!

A csomag 44 csodálatosan megfestett kártyát és egy kiegészítő könyvet tartalmaz. A festmények Gulicska Lőrinc Reiki mester és alkotóművész társam nagyszerű munkái. A használati utasítást tartalmazó könyv, az én húsz-évi szimbológia tanulmányom és Parapszichológiai/Buddhista tanítói munkásságom gyümölcse.

Igyekeztünk úgy összeállítani ezt a hatékony eszközt, hogy többféle módon is használni lehessen. Önismereti kártyaként, saját magáról tanulhat belőle mindenki, aki kész szembenézni a mélyben levő elnyomott tudati tartamaival. Kiválóan használható jóskártyaként is, a jelenben felmerülő problémák megoldásához, hogy átfogó látképet kapjunk. Napi üzenőkártyaként alkalmazva pedig segít az adott nap lényegének meglátásában.

Minden kártyalaphoz tartozik egy speciális, az adott jelkép értelmét megvilágító meditációs gyakorlat. A meditációk végzéséhez semmi más nem szükséges, csak a kihúzott kártya és az adott utasítás követése. Mivel a szimbólumoknak vannak rejtett aspektusai is, így minden meditáció úgy épül fel, hogy átélhető legyen ez a rejtett tartalom.

Eredményes munkát kíván hozzájuk a két megalkotó és a kiadó:

Gulicska Lőrinc, Harangozó Viktor Szenge, és Eőry Tamás Samadhi

» levél írás

Webgalamb